194 woningen zijn de afgelopen 10 dagen verhuurd

Laatste Nieuws

 • Domica Leiden opent een kantoor aan Langebrug 85

  Foto van Domica Leiden opent een kantoor aan Langebrug 85

  Vanaf januari 2015 kunnen woningaanbieders- en woningzoekers ook in Leiden terecht bij Domica. Een winkelpand is inmiddels aangehuurd aan de Langebrug 85 te Leiden. Na een verbouwing verwelkomt franchiseneemser Madelon Wolf haar klanten vanaf begin 2015 graag aan dit adres.

  Voor informatie…

  Vanaf januari 2015 kunnen woningaanbieders- en woningzoekers ook in Leiden terecht bij Domica. Een winkelpand is inmiddels aangehuurd aan de Langebrug 85 te Leiden. Na een verbouwing verwelkomt franchiseneemser Madelon Wolf haar klanten vanaf begin 2015 graag aan dit adres.

  Voor informatie over huur- en verhuurmogelijkheden is Domica Leiden al bereikbaar.

  Domica Leiden

  Langebrug 85

  2311 TJ Leiden

  leiden@domica.nl

   

   

 • Kamer van Koophandel organiseert startersdagen

  Foto van Kamer van Koophandel organiseert startersdagen

  De komende periode worden bij diverse locaties van de Kamer van Koophandel de 'Startersdagen' georganiseerd, samen met de Nederlandse Franchise Vereniging NFV. Franchiseformule Domica neemt een prominente plek in de hiervoor ontworpen folder in. Via dit initiatief van de Kamer van Koophandel…

  De komende periode worden bij diverse locaties van de Kamer van Koophandel de 'Startersdagen' georganiseerd, samen met de Nederlandse Franchise Vereniging NFV. Franchiseformule Domica neemt een prominente plek in de hiervoor ontworpen folder in. Via dit initiatief van de Kamer van Koophandel komt Domica graag in contact met aanstaande ondernemers.

  Meer informatie over de Domica franchiseformule? Bel met 088-0402500 of mail naar info@domica.nl

 • Domica is erkend lid van NFV

  Foto van Domica is erkend lid van NFV

  Oktober 2014:

  De ledencommissie van de Nederlandse Franchisevereniging heeft bepaald dat Domica Nederland vanaf heden 'erkend lid' is.

  De NFV  is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van…

  Oktober 2014:

  De ledencommissie van de Nederlandse Franchisevereniging heeft bepaald dat Domica Nederland vanaf heden 'erkend lid' is.

  De NFV  is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NFV is opgericht in 1972 en is lid van de Europese Franchise Federatie en de World Franchise Council. Het ledenbestand bestaat uit circa 207 franchisegevers en circa 50 adviseurs/geassocieerde leden.

  Meer informatie over de voordelen van het NFV lidmaatschap kun je nalezen op: http://www.nfv.nl/formules/933/domica-nederland/

 • Nieuw franchisecontract voor Domica getekend

  Foto van Nieuw franchisecontract voor Domica getekend

  Madelon Wolf heeft op 26 september het Domica franchisecontract getekend op het kantoor van de franchiseconsultant van Koelewijn en Partners te Baarn.

  Wolf is met haar 21 jaar de jongste ondernemer binnen de formule en is bijzonder gemotiveerd om aan de…

  Madelon Wolf heeft op 26 september het Domica franchisecontract getekend op het kantoor van de franchiseconsultant van Koelewijn en Partners te Baarn.

  Wolf is met haar 21 jaar de jongste ondernemer binnen de formule en is bijzonder gemotiveerd om aan de slag te gaan in de Leidse verhuurmarkt. De getogen Leidse, nu werkzaam als barista, liep tijdens haar zoektocht naar een nieuwe woning tegen de passieve en lakse houding van makelaars aan en was hierdoor ´getriggerd´ en ging op verder onderzoek uit. ´Mijn partner heeft ruime ervaring met franchise, hij is ondernemer bij Bagels & Beans, waardoor ik op zoek ging in die hoek´. ´In de Domica-formule kan ik mijn ambitie ondernemer te worden combineren met mijn interesse in vastgoed´, aldus Madelon. De kersverse ondernemer kan niet wachten totdat de deuren van haar Leidse winkel geopend zijn. De komende maanden gaat Madelon volop aan de slag met de zoektocht naar een geschikt winkelpand, gaat ze stage lopen bij diverse Domica kantoren en gaat ze aan de slag met alle voorbereidingen. Een goed koffiezetapparaat aanschaffen hoort hier zeker bij, aldus barista Madelon: ´mijn klanten moeten altijd worden verwelkomd met een lekker bakje koffie!´

  Ook geïnspireerd door deze enthousiaste ondernemer? Bel Domica Nederland voor meer informatie over de mogelijkheid ondernemer te worden bij Domica!

 • Bastion Hotel Almere en Domica Almere sluiten samenwerkingsovereenkomst!

  Foto van Bastion Hotel Almere en Domica Almere sluiten samenwerkingsovereenkomst!

  De makelaars van Domica Almere hebben al vele expats aan huisvesting geholpen. Tijdens de gesprekken met Domica Almere delen de expats hun ervaringen die zij tijdens hun woning zoektocht hebben opgedaan. 95% van de expats schetsen hun aanvankelijke frustraties bij aankomst in…

  De makelaars van Domica Almere hebben al vele expats aan huisvesting geholpen. Tijdens de gesprekken met Domica Almere delen de expats hun ervaringen die zij tijdens hun woning zoektocht hebben opgedaan. 95% van de expats schetsen hun aanvankelijke frustraties bij aankomst in Nederland. Zij hebben het gevoel dat zij op zichzelf zijn aangewezen met alle ongemakken en irritaties van dien.
  Almere is een zeer gewenste regio voor de gemiddelde expat die vaak met hun gezin naar Nederland komt. Immers, Almere ligt zeer centraal in Nederland met excellente verbindingsmogelijkheden. Tevens is Almere bekend om hun internationale basisscholen en voortgezet onderwijs.  

  Om deze expats nog beter van dienst te zijn heeft Domica Almere een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Bastion Hotel Almere. Domica is bekend als de grootste verhuurmakelaar van Nederland; Bastion Hotels is een zeer bekend en vooraanstaand hotel keten die synoniem staat voor uitstekende service en klantvriendelijkheid. 

  Gecombineerde krachten

  Met de gecombineerde krachten van onze organisaties kan er échte meerwaarde worden geboden voor onze klanten. Vanaf heden kan Domica Almere direct een tijdelijke verblijf organiseren voor de expats in Bastion Hotel Almere zonder tussenkomst van enig andere partij. Naast het feit dat dit verblijf zeer betaalbaar is, bevindt het zich ook binnen de regio waar men een woning zoekt. Het zoeken naar woningen in Almere wordt hierdoor makkelijker en Domica Almere blijft als centraal contact persoon de adviseur en vertrouwenspersoon voor de expats. Met deze aanpak streven we het uiteindelijke doel: je eigen woning waar je “je thuis voelt in Nederland”

  Bastion Hotel Almere en Domica Almere zijn zeer enthousiast met deze samenwerking. Beide partijen hebben zich gecommitteerd om deze dienstverlening uit te breiden in het belang van de klant. Zo zal in de nabije toekomst de diensten worden uitgebreid met o.a. Airport Ophaal Service, Immigratie & Naturalisatie Dienst (IND) Support, International School Guidance, en vele andere diensten. Houdt de Domica website in de gaten voor meer nieuws.

  Ook voor huurders en verhuurders
  Overigens, bovenstaande dienstverlening is niet exclusief voor expats. Ook huurders en verhuurders die in een overbrugging situatie verkeren, kunnen uiteraard beroep doen op Domica Almere. Ook voor hen zijn er speciale mogelijkheden beschikbaar voor tijdelijk verblijfsruimte. 

  Wilt u weten hoe Domica Almere en Bastion Hotel Almere u van dienst kan zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen met Domica Almere op nummer +31 (0)36 844 1300 of almere@domica.n
  l