194 woningen zijn de afgelopen 10 dagen verhuurd

Laatste Nieuws

 • Gefeliciteerd met je nieuwe carrière!

  Foto van Gefeliciteerd met je nieuwe carrière!

  Domica is onroerend goed!

  Als Domica franchisenemer ben je dé bemiddelaar tussen huurder en verhuurder op het gebied van onroerend goed. Met het full franchise concept van Domica heb je een solide basis voor jouw eigen ondernemerschap. 

  Domica maakt graag kennis met…

  Domica is onroerend goed!

  Als Domica franchisenemer ben je dé bemiddelaar tussen huurder en verhuurder op het gebied van onroerend goed. Met het full franchise concept van Domica heb je een solide basis voor jouw eigen ondernemerschap. 

  Domica maakt graag kennis met enthousiaste ondernemers die op locaal niveau het 'Domica-merk' willen gaan uitdragen en een vestiging willen beginnen in Amstelveen, Haarlem, Alkmaar, Zeeland, Lelystad, Leeuwarden, Assen of Maastricht.

  Meer info: bel 088-0402500 of mail naar info@domica.nl

   

 • Domica kiest voor klantenvertellen!

  Foto van Domica kiest voor klantenvertellen!

  Bron: Klantenvertellen.nl, maart 2015

  Domica is een landelijk opererende organisatie met enkele tientallen vestigingen. Actief in de bemiddeling van huur en verhuur van woningen alsmede het beheer ervan.

  Vanaf februari 2015 gebruikt Domica actief het ‘Klantenvertellen-reviewsysteem’. Hierdoor ontstaat transparantie naar de consument,…

  Bron: Klantenvertellen.nl, maart 2015

  Domica is een landelijk opererende organisatie met enkele tientallen vestigingen. Actief in de bemiddeling van huur en verhuur van woningen alsmede het beheer ervan.

  Vanaf februari 2015 gebruikt Domica actief het ‘Klantenvertellen-reviewsysteem’. Hierdoor ontstaat transparantie naar de consument, kunnen vestigingen worden vergeleken en kunnen meer klanten worden aangetrokken.

  Ook benieuwd naar het rapportcijfer van Domica?

  https://www.klantenvertellen.nl/referenties/domica

 • Domica stond 7 maart op I am Expatfair

  Foto van Domica stond 7 maart op I am Expatfair
  Domica was zaterdag 7 maart jl. prominent aanwezig als standhouder op de eerste I am Expat fair die werd gehouden in de Amsterdamse Westergasfabriek. De I am Expat fair is een beurs die special is gericht op expats die wonen- en werken…
  Domica was zaterdag 7 maart jl. prominent aanwezig als standhouder op de eerste I am Expat fair die werd gehouden in de Amsterdamse Westergasfabriek. De I am Expat fair is een beurs die special is gericht op expats die wonen- en werken in Nederland.
   

  Domica had gekozen voor een Hollands thema om de expats te informeren over de dienstverlening van de landelijk opererende verhuurmakelaar; geïnteresseerden konden een heerlijke stroopwafel proeven en kregen tulpenbollen uitgedeeld. 

  Gedurende de gehele dag konden expats en relocation bedrijven informatie krijgen over het huren van een woning in Nederland. Wat de meeste expats erg verrassend vonden is dat Domica geen bemiddelingskosten aan de huurder rekent! 

  De meeste internationale vestigingen van Domica: Domica Eindhoven, Domica Rotterdam, Domica Dordrecht, Domica Almere en Domica Amsterdam waren met medewerkers vertegenwoordigd op de beurs, en konden zich aan de klant te presenteren als 'expat'verhuurmakelaar. Er zijn veel contacten uitgewisseld. Domica kijkt terug op een geslaagde beurs.

 • Domica Nederland wordt lid van VBO makelaar

  Foto van Domica Nederland wordt lid van VBO makelaar

  Domica Nederland is recent met 14 vestigingen lid geworden van de sectie Huur/Verhuur van VBO Makelaar. Binnen afzienbare tijd verwacht Domica met alle vestigingen lid te worden van de brancheorganisatie die in 2013 een aparte sectie Huur/verhuur heeft opgericht. Zodra de overige…

  Domica Nederland is recent met 14 vestigingen lid geworden van de sectie Huur/Verhuur van VBO Makelaar. Binnen afzienbare tijd verwacht Domica met alle vestigingen lid te worden van de brancheorganisatie die in 2013 een aparte sectie Huur/verhuur heeft opgericht. Zodra de overige vestigingen het scholingstraject met succes hebben afgerond, worden ook zij lid van de sectie Huur/Verhuur. Franchiseorganisatie Domica is specialist op het gebied van huur en verhuur van onroerend goed. Via het lidmaatschap conformeert Domica Nederland zich aan de voorwaarden die VBO Makelaar aan haar leden stelt.

  Huren is hot! Veel young professionals kunnen met de strenge eisen van tegenwoordig moeilijk een hypotheek krijgen en gaan huren. Ook de hoge mobiliteit op de arbeidsmarkt noopt tot een flexibele woonsituatie en een huurwoning Wim Balkenende, algemeen directeur Domica Nederland: “Schaarste in de woningmarkt neemt weer toe. Juist dan is het belangrijk dat verhuurbemiddelaars zich conformeren aan correcte gedragsregels om zodat de huurder en verhuurder op correcte wijze worden bediend. Transparantie is daarbij van groot belang: via het lidmaatschap van VBO Makelaar willen wij ons onderscheiden van andere bemiddelaars die het nog steeds niet zo nauw nemen met de regels, maar toch door bepaalde verhuurders voor bemiddeling worden ingehuurd.“

  Brancheorganisatie VBO Makelaar richtte in 2013 een aparte sectie Huur/verhuur op voor verhuurbemiddelaars die professioneel en integer met hun vak willen omgaan. Door regulering van het (ver)huurproces, kennisoverdracht en kwaliteitsborging wil VBO Makelaar een actieve bijdrage leveren aan een goed functionerende (ver)huurmarkt. Hans van der Ploeg, directeur VBO Makelaar: “Iedereen mag zich verhuurbemiddelaar noemen maar niet iedereen kan lid worden van de sectie Huur/verhuur. Eerst moet men een entreetoets afleggen. Er moet voldoende kennis zijn over de huurmarkt en het huurproces. Daarna volgt een audit van vijf verhuurdossiers. Mocht dat niet voldoende zijn, dan moet de opleiding Huur/Verhuur worden gevolgd. Domica heeft bewust gekozen voor brancheorganisatie VBO Makelaar; de nieuwe leden moeten een hoge servicegraad bieden en transparant zijn over de werkzaamheden en de kosten. Zo mogen er geen dubbele bemiddelingskosten worden gerekend. De leden werken volgens de Algemene Consumentenvoorwaarden en de VBO Beroeps- en gedragscode. Daarnaast is het belangrijk dat zij over een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en Verklaring van goed gedrag beschikken. Door al die eisen fungeert het lidmaatschap als een soort keurmerk. Wij willen onderdeel zijn van dit keurmerk, aldus Balkenende.”

  Wim Balkenende: “Onze Domica ondernemers beschikken over lokale kennis van de markt. Door de samenwerking met VBO Makelaar kunnen zij hun netwerk en kennis van de huurmarkt verder vergroten. Door de plaatsing van de Domica huurwoningen op Funda en de website van VBO Makelaar kunnen huurders snel een geschikte huurwoning vinden. Bovendien kunnen wij hierdoor ook sneller een geschikte huurder voor onze verhuurders aandragen, waardoor leegstand voor de verhuurders wordt geminimaliseerd. Door de zorgvuldige screening van onze kandidaat-huurders via de verplichte VBO Huurcheck, kunnen de Domica kantoren de verhuurders compleet ontzorgen.”

 • Domica en Iedereen Bespaart gaan samenwerking aan!

  Foto van Domica en Iedereen Bespaart gaan samenwerking aan!

  Op 15 januari 2015 hebben Dave Stoffels van Iedereen Bespaart en Wim Balkenende namens Domica Nederland een samenwerkingsovereenkomst getekend. 

  De 24 Domica vestigingen kunnen via het online portal van Iedereen Bespaart voor huurders- en verhuurders aanmelden voor aansluitingen voor water, nutsvoorzieningen en…

  Op 15 januari 2015 hebben Dave Stoffels van Iedereen Bespaart en Wim Balkenende namens Domica Nederland een samenwerkingsovereenkomst getekend. 

  De 24 Domica vestigingen kunnen via het online portal van Iedereen Bespaart voor huurders- en verhuurders aanmelden voor aansluitingen voor water, nutsvoorzieningen en verzekeringen.

  Iedereen Bespaart regelt de nutsvoorzieningen voor nieuwe bewoners of verhuist huidige contracten. Deze service is geheel kosteloos. Het doel is om de bewoners van de huurwoningen van Domica goed en onafhankelijk te adviseren en hen te helpen besparen op de nutsvoorzieningen.

  In 2013 is Iedereen Bespaart opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met een enthousiast team. Inmiddels werkt de organisatie samen met meer dan 250 partners zoals: koop-en verhuur makelaars, vastgoed beheerders, relocation agencies en woningcorporaties. Domica Nederland mocht in dit rijtje niet ontbreken!

  De medewerkers en franchisenemers van de verschillende Domica vestigingen zijn recentelijk door Iedereen Bespaart getraind in het gebruiken van het Portal, waarin zij zelf voor de huurders- en de verhuurders van hun kantoor de aansluitingen voor nutsvoorzieningen kunnen leveren en in een oogopslag de status kunnen bijhouden. 'Een enorm goede service voor onze huurders en verhuurders, waarvan een groot deel expat is, aldus Wim Balkenende'. 'Op deze manier kunnen wij onze klanten extra ontzorgen!