194 woningen zijn de afgelopen 10 dagen verhuurd

Laatste Nieuws

 • Domica is erkend lid van NFV

  Foto van Domica is erkend lid van NFV

  Oktober 2014:

  De ledencommissie van de Nederlandse Franchisevereniging heeft bepaald dat Domica Nederland vanaf heden 'erkend lid' is.

  De NFV  is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van…

  Oktober 2014:

  De ledencommissie van de Nederlandse Franchisevereniging heeft bepaald dat Domica Nederland vanaf heden 'erkend lid' is.

  De NFV  is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NFV is opgericht in 1972 en is lid van de Europese Franchise Federatie en de World Franchise Council. Het ledenbestand bestaat uit circa 207 franchisegevers en circa 50 adviseurs/geassocieerde leden.

  Meer informatie over de voordelen van het NFV lidmaatschap kun je nalezen op: http://www.nfv.nl/formules/933/domica-nederland/

 • Nieuw franchisecontract voor Domica getekend

  Foto van Nieuw franchisecontract voor Domica getekend

  Madelon Wolf heeft op 26 september het Domica franchisecontract getekend op het kantoor van de franchiseconsultant van Koelewijn en Partners te Baarn.

  Wolf is met haar 21 jaar de jongste ondernemer binnen de formule en is bijzonder gemotiveerd om aan de…

  Madelon Wolf heeft op 26 september het Domica franchisecontract getekend op het kantoor van de franchiseconsultant van Koelewijn en Partners te Baarn.

  Wolf is met haar 21 jaar de jongste ondernemer binnen de formule en is bijzonder gemotiveerd om aan de slag te gaan in de Leidse verhuurmarkt. De getogen Leidse, nu werkzaam als barista, liep tijdens haar zoektocht naar een nieuwe woning tegen de passieve en lakse houding van makelaars aan en was hierdoor ´getriggerd´ en ging op verder onderzoek uit. ´Mijn partner heeft ruime ervaring met franchise, hij is ondernemer bij Bagels & Beans, waardoor ik op zoek ging in die hoek´. ´In de Domica-formule kan ik mijn ambitie ondernemer te worden combineren met mijn interesse in vastgoed´, aldus Madelon. De kersverse ondernemer kan niet wachten totdat de deuren van haar Leidse winkel geopend zijn. De komende maanden gaat Madelon volop aan de slag met de zoektocht naar een geschikt winkelpand, gaat ze stage lopen bij diverse Domica kantoren en gaat ze aan de slag met alle voorbereidingen. Een goed koffiezetapparaat aanschaffen hoort hier zeker bij, aldus barista Madelon: ´mijn klanten moeten altijd worden verwelkomd met een lekker bakje koffie!´

  Ook geïnspireerd door deze enthousiaste ondernemer? Bel Domica Nederland voor meer informatie over de mogelijkheid ondernemer te worden bij Domica!

 • Bastion Hotel Almere en Domica Almere sluiten samenwerkingsovereenkomst!

  Foto van Bastion Hotel Almere en Domica Almere sluiten samenwerkingsovereenkomst!

  De makelaars van Domica Almere hebben al vele expats aan huisvesting geholpen. Tijdens de gesprekken met Domica Almere delen de expats hun ervaringen die zij tijdens hun woning zoektocht hebben opgedaan. 95% van de expats schetsen hun aanvankelijke frustraties bij aankomst in…

  De makelaars van Domica Almere hebben al vele expats aan huisvesting geholpen. Tijdens de gesprekken met Domica Almere delen de expats hun ervaringen die zij tijdens hun woning zoektocht hebben opgedaan. 95% van de expats schetsen hun aanvankelijke frustraties bij aankomst in Nederland. Zij hebben het gevoel dat zij op zichzelf zijn aangewezen met alle ongemakken en irritaties van dien.
  Almere is een zeer gewenste regio voor de gemiddelde expat die vaak met hun gezin naar Nederland komt. Immers, Almere ligt zeer centraal in Nederland met excellente verbindingsmogelijkheden. Tevens is Almere bekend om hun internationale basisscholen en voortgezet onderwijs.  

  Om deze expats nog beter van dienst te zijn heeft Domica Almere een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Bastion Hotel Almere. Domica is bekend als de grootste verhuurmakelaar van Nederland; Bastion Hotels is een zeer bekend en vooraanstaand hotel keten die synoniem staat voor uitstekende service en klantvriendelijkheid. 

  Gecombineerde krachten

  Met de gecombineerde krachten van onze organisaties kan er échte meerwaarde worden geboden voor onze klanten. Vanaf heden kan Domica Almere direct een tijdelijke verblijf organiseren voor de expats in Bastion Hotel Almere zonder tussenkomst van enig andere partij. Naast het feit dat dit verblijf zeer betaalbaar is, bevindt het zich ook binnen de regio waar men een woning zoekt. Het zoeken naar woningen in Almere wordt hierdoor makkelijker en Domica Almere blijft als centraal contact persoon de adviseur en vertrouwenspersoon voor de expats. Met deze aanpak streven we het uiteindelijke doel: je eigen woning waar je “je thuis voelt in Nederland”

  Bastion Hotel Almere en Domica Almere zijn zeer enthousiast met deze samenwerking. Beide partijen hebben zich gecommitteerd om deze dienstverlening uit te breiden in het belang van de klant. Zo zal in de nabije toekomst de diensten worden uitgebreid met o.a. Airport Ophaal Service, Immigratie & Naturalisatie Dienst (IND) Support, International School Guidance, en vele andere diensten. Houdt de Domica website in de gaten voor meer nieuws.

  Ook voor huurders en verhuurders
  Overigens, bovenstaande dienstverlening is niet exclusief voor expats. Ook huurders en verhuurders die in een overbrugging situatie verkeren, kunnen uiteraard beroep doen op Domica Almere. Ook voor hen zijn er speciale mogelijkheden beschikbaar voor tijdelijk verblijfsruimte. 

  Wilt u weten hoe Domica Almere en Bastion Hotel Almere u van dienst kan zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen met Domica Almere op nummer +31 (0)36 844 1300 of almere@domica.n
  l

 • Domica in FranchisePlus!

  Foto van Domica in FranchisePlus!

  Domica Apeldoorn – franchisenemer Erik Keizer over zijn lokale activiteiten in Apeldoorn:

  De bemiddeling van huur, verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden verloopt voor een belangrijk deel online. Ook in Apeldoorn, waar Erik Keizer met zijn Domica-vestiging actief is. “Het…

  Domica Apeldoorn – franchisenemer Erik Keizer over zijn lokale activiteiten in Apeldoorn:

  De bemiddeling van huur, verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden verloopt voor een belangrijk deel online. Ook in Apeldoorn, waar Erik Keizer met zijn Domica-vestiging actief is. “Het is dus erg belangrijk dat ons lokale aanbod op internet te vinden is. Dat is dé plek waar mensen huurwoningen zoeken.” Zijn franchisegever Domica zorgt er volgens Keizer voor dat het Apeldoornse aanbod op de regionaal en landelijk drukstbezochte huur- en verhuursites beschikbaar is. “Daarnaast zijn we natuurlijk lokaal zelf ook erg actief om onze naam en het aanbod onder de aandacht te brengen bij de mensen uit Apeldoorn. Via de vestiging, die in de aanlooproute naar de stad zit, maar ook via de sponsoring van lokale activiteiten en acquisitie.” Lokaal houdt Keizer samen met zijn twee medewerkers bijvoorbeeld de huizenmarkt scherp in de gaten. “Eigenaren van koopwoningen in de voor ons interessante delen van Apeldoorn, bijvoorbeeld het centrum en Apeldoorn-West, ontvangen een persoonlijke brief met daarin de vraag; is verhuur niets voor u? Dat doen we met regelmaat, maar natuurlijk niet te vaak.” 
  De aanpak werkt. Keizer: “Niet meteen, maar als woningen wat langer te koop staan trekken mensen de brief weer uit de la en bellen ons voor een afspraak.” Toch kan volgens de franchisenemer niets op tegen de mond-tot-mondreclame. “Ik ben sinds augustus vorig jaar eigenaar van deze franchisevestiging van Domica. Het was een bestaande vestiging, waar ik al werkzaam was, met een grote klantengroep. We stonden ook destijds bij zowel huurders als verhuurders al bekend als een betrouwbare, eerlijke bemiddelaar. Nu werken we vooral aan het behoud van deze goede naam door transparant te zijn, eerlijk en snel te bemiddelen. We kennen de regionale woningmarkt op ons duimpje, zijn oprecht betrokken bij de belangen van zowel huurder als verhuurder en gaan voor onze klant door het vuur. Daar staan we voor en dat dragen we ook uit. En nee, daar kan geen grote marketingcampagne tegenop.”

  Bron: Franchiseplus 1-2014

 • Nieuwe Haagdijk 65 in Breda wordt nu verbouwd

  Foto van Nieuwe Haagdijk 65 in Breda wordt nu verbouwd

  Deze zomer opent een nieuw Domica-kantoor in Breda haar deuren en kunt u ook in Breda terecht bij de grootste landelijke verhuurmakelaarsorganisatie van Nederland.

  Het winkelpand aan de Nieuwe Haagdijk 65 in Breda wordt nu verbouwd in de bekende Domica huisstijl. 

  Met spoed huurwoningen…

  Deze zomer opent een nieuw Domica-kantoor in Breda haar deuren en kunt u ook in Breda terecht bij de grootste landelijke verhuurmakelaarsorganisatie van Nederland.

  Het winkelpand aan de Nieuwe Haagdijk 65 in Breda wordt nu verbouwd in de bekende Domica huisstijl. 

  Met spoed huurwoningen in Breda gevraagd: 

  Wegens grote vraag van bedrijven en particulieren in Domica Breda nu al naarstig op zoek naar kamers, appartementen en huurwoningen in de regio Breda.  De verhuurmakelaars van Domica Breda komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Meer info kunt u nalezen op: http://www.domica.nl/woning-verhuren

  Een woning huren of verhuren in Breda? Huurders en verhuurders kunnen dan ook terecht voor hun vragen over huur, verhuur en beheer van vastgoed in Breda en directe omgeving (o.a. Oosterhout, Made, Raamsdonksveer, Etten Leur, Terheyden, Teteringen, Bavel, Geertruidenberg, Zundert en Uvenhout).

  Huurders en verhuurders kunnen nu al bij Domica Breda terecht voor al hun huur- en verhuur vragen: telefoon: 06 534 82 965 of via E-mail: breda@domica.nl . Het woningaanbod is al te raadplegen op:www.domica.nl/breda

  DOMICA BREDA

  Nieuwe Haagdijk 65
  4811 TC Breda

  breda@domica.nl