194 woningen zijn de afgelopen 10 dagen verhuurd

Laatste Nieuws

 • Domica Nederland wordt lid van VBO makelaar

  Foto van Domica Nederland wordt lid van VBO makelaar

  Domica Nederland is recent met 14 vestigingen lid geworden van de sectie Huur/Verhuur van VBO Makelaar. Binnen afzienbare tijd verwacht Domica met alle vestigingen lid te worden van de brancheorganisatie die in 2013 een aparte sectie Huur/verhuur heeft opgericht. Zodra de overige…

  Domica Nederland is recent met 14 vestigingen lid geworden van de sectie Huur/Verhuur van VBO Makelaar. Binnen afzienbare tijd verwacht Domica met alle vestigingen lid te worden van de brancheorganisatie die in 2013 een aparte sectie Huur/verhuur heeft opgericht. Zodra de overige vestigingen het scholingstraject met succes hebben afgerond, worden ook zij lid van de sectie Huur/Verhuur. Franchiseorganisatie Domica is specialist op het gebied van huur en verhuur van onroerend goed. Via het lidmaatschap conformeert Domica Nederland zich aan de voorwaarden die VBO Makelaar aan haar leden stelt.

  Huren is hot! Veel young professionals kunnen met de strenge eisen van tegenwoordig moeilijk een hypotheek krijgen en gaan huren. Ook de hoge mobiliteit op de arbeidsmarkt noopt tot een flexibele woonsituatie en een huurwoning Wim Balkenende, algemeen directeur Domica Nederland: “Schaarste in de woningmarkt neemt weer toe. Juist dan is het belangrijk dat verhuurbemiddelaars zich conformeren aan correcte gedragsregels om zodat de huurder en verhuurder op correcte wijze worden bediend. Transparantie is daarbij van groot belang: via het lidmaatschap van VBO Makelaar willen wij ons onderscheiden van andere bemiddelaars die het nog steeds niet zo nauw nemen met de regels, maar toch door bepaalde verhuurders voor bemiddeling worden ingehuurd.“

  Brancheorganisatie VBO Makelaar richtte in 2013 een aparte sectie Huur/verhuur op voor verhuurbemiddelaars die professioneel en integer met hun vak willen omgaan. Door regulering van het (ver)huurproces, kennisoverdracht en kwaliteitsborging wil VBO Makelaar een actieve bijdrage leveren aan een goed functionerende (ver)huurmarkt. Hans van der Ploeg, directeur VBO Makelaar: “Iedereen mag zich verhuurbemiddelaar noemen maar niet iedereen kan lid worden van de sectie Huur/verhuur. Eerst moet men een entreetoets afleggen. Er moet voldoende kennis zijn over de huurmarkt en het huurproces. Daarna volgt een audit van vijf verhuurdossiers. Mocht dat niet voldoende zijn, dan moet de opleiding Huur/Verhuur worden gevolgd. Domica heeft bewust gekozen voor brancheorganisatie VBO Makelaar; de nieuwe leden moeten een hoge servicegraad bieden en transparant zijn over de werkzaamheden en de kosten. Zo mogen er geen dubbele bemiddelingskosten worden gerekend. De leden werken volgens de Algemene Consumentenvoorwaarden en de VBO Beroeps- en gedragscode. Daarnaast is het belangrijk dat zij over een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en Verklaring van goed gedrag beschikken. Door al die eisen fungeert het lidmaatschap als een soort keurmerk. Wij willen onderdeel zijn van dit keurmerk, aldus Balkenende.”

  Wim Balkenende: “Onze Domica ondernemers beschikken over lokale kennis van de markt. Door de samenwerking met VBO Makelaar kunnen zij hun netwerk en kennis van de huurmarkt verder vergroten. Door de plaatsing van de Domica huurwoningen op Funda en de website van VBO Makelaar kunnen huurders snel een geschikte huurwoning vinden. Bovendien kunnen wij hierdoor ook sneller een geschikte huurder voor onze verhuurders aandragen, waardoor leegstand voor de verhuurders wordt geminimaliseerd. Door de zorgvuldige screening van onze kandidaat-huurders via de verplichte VBO Huurcheck, kunnen de Domica kantoren de verhuurders compleet ontzorgen.”

 • Domica en Iedereen Bespaart gaan samenwerking aan!

  Foto van Domica en Iedereen Bespaart gaan samenwerking aan!

  Op 15 januari 2015 hebben Dave Stoffels van Iedereen Bespaart en Wim Balkenende namens Domica Nederland een samenwerkingsovereenkomst getekend. 

  De 24 Domica vestigingen kunnen via het online portal van Iedereen Bespaart voor huurders- en verhuurders aanmelden voor aansluitingen voor water, nutsvoorzieningen en…

  Op 15 januari 2015 hebben Dave Stoffels van Iedereen Bespaart en Wim Balkenende namens Domica Nederland een samenwerkingsovereenkomst getekend. 

  De 24 Domica vestigingen kunnen via het online portal van Iedereen Bespaart voor huurders- en verhuurders aanmelden voor aansluitingen voor water, nutsvoorzieningen en verzekeringen.

  Iedereen Bespaart regelt de nutsvoorzieningen voor nieuwe bewoners of verhuist huidige contracten. Deze service is geheel kosteloos. Het doel is om de bewoners van de huurwoningen van Domica goed en onafhankelijk te adviseren en hen te helpen besparen op de nutsvoorzieningen.

  In 2013 is Iedereen Bespaart opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met een enthousiast team. Inmiddels werkt de organisatie samen met meer dan 250 partners zoals: koop-en verhuur makelaars, vastgoed beheerders, relocation agencies en woningcorporaties. Domica Nederland mocht in dit rijtje niet ontbreken!

  De medewerkers en franchisenemers van de verschillende Domica vestigingen zijn recentelijk door Iedereen Bespaart getraind in het gebruiken van het Portal, waarin zij zelf voor de huurders- en de verhuurders van hun kantoor de aansluitingen voor nutsvoorzieningen kunnen leveren en in een oogopslag de status kunnen bijhouden. 'Een enorm goede service voor onze huurders en verhuurders, waarvan een groot deel expat is, aldus Wim Balkenende'. 'Op deze manier kunnen wij onze klanten extra ontzorgen!

 • Domica Leiden staat in LOS magazine

  Foto van Domica Leiden staat in LOS magazine

  (Ver)huur bij Madelon!

  (Ver)huur bij Madelon!

 • Franchiseorganisatie Domica zoekt verhuurmakelaars!

  Foto van Franchiseorganisatie Domica zoekt verhuurmakelaars!
  Wilt u ook franchisenemer worden bij Domica?
   
  2015 ligt voor ons. Een gloednieuw jaar vol met nieuwe kansen en mogelijkheden!
  Een jaar waarin u uw eigen succes kunt bepalen en uw eigen kansen kunt creëren. Hoe? Door u aan te sluiten…
  Wilt u ook franchisenemer worden bij Domica?
   
  2015 ligt voor ons. Een gloednieuw jaar vol met nieuwe kansen en mogelijkheden!
  Een jaar waarin u uw eigen succes kunt bepalen en uw eigen kansen kunt creëren. Hoe? Door u aan te sluiten bij de grootste franchise verhuurmakelaar van Nederland: Domica.
   
  Domica is een dynamische, vooruitstrevende en vooral groeiende franchiseorganisatie. Onder onze franchisenemers vinden we enthousiaste, professionele en innovatieve ondernemers. Dat maakt dat Domica een frisse wind is in de bestaande verhuurbranche!  Op dit moment heeft Domica 24 vestigingen. Domica streeft te groeien naar 30 vestigingen in 2015. 
   
  Waarom Domica?
   
  Een bewezen concept;
  • Lage aanloopkosten, betaalbare franchise fee 
  • Gebruik van de grootste verhuurwebsite van Nederland met maandelijks 72.000 bezoekers, inclusief 35 aanvullende webportals.
  • Landelijke marketing en reclame
   
  Gezamenlijk lidmaatschap VBO
  • Lid van De Nederlandse Franchisevereniging (NFV)
  • Groot landelijk netwerk van verhuurders en huurders
   
  Ondersteuning en support vanuit het hoofdkantoor
  • 20 collega-ondernemers die u kunnen bijstaan met raad en daad
  • Veel kansen om uw eigen ondernemerschap te ontplooien. 
   
  Bent u ook toe aan een nieuwe uitdaging en wilt u uw bestaande verhuurmakelaarskantoor naar een hoger niveau tillen en meeprofiteren van de voordelen van een landelijke organisatie en marketing? Dan nodigen wij u graag een keer uit om in een persoonlijk gesprek alles over onze formule toe te lichten. 
   
  Op dit moment zijn wij op zoek naar collega - franchisenemers in de volgende regio’s:
  • Alkmaar 
  • Den Haag 
  • Delft 
  • Maastricht 
  • Nijmegen 
  Voor meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek op ons hoofdkantoor kunt mailen naar: info@domica.nl of bellen met 088-0402500.
 • Domica Zwolle bakt oliebollen voor het goede doel!

  Foto van Domica Zwolle bakt oliebollen voor het goede doel!

  Belangeloos oliebollen bakken via het initiatief www.Oliebollentegen.nl. Oliebollentegen steunt jaarlijks een ander doel: dit jaar is de opbrengst van de actie voor stichting Veluwse Wensambulance.

  Stichting Veluwse Wensambulance is: “Nog één keer mijn ouderlijk huis zien”, “Naar mijn familie toe” of…

  Belangeloos oliebollen bakken via het initiatief www.Oliebollentegen.nl. Oliebollentegen steunt jaarlijks een ander doel: dit jaar is de opbrengst van de actie voor stichting Veluwse Wensambulance.

  Stichting Veluwse Wensambulance is: “Nog één keer mijn ouderlijk huis zien”, “Naar mijn familie toe” of “Die club bezoeken waar ik altijd zo graag kwam”. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben is dit echt niet vanzelfsprekend omdat ze aan vaak bed gekluisterd zijn.

  Stichting Veluwse Wens Ambulance speelt hierop in en vervult deze wensen geheel kosteloos. De Stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers.

  Meer info over deze actie kun je nalezen op www.oliebollentegen.nl