194 woningen zijn de afgelopen 10 dagen verhuurd

Laatste Nieuws

 • Domica in FranchisePlus!

  Foto van Domica in FranchisePlus!

  Domica Apeldoorn – franchisenemer Erik Keizer over zijn lokale activiteiten in Apeldoorn:

  De bemiddeling van huur, verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden verloopt voor een belangrijk deel online. Ook in Apeldoorn, waar Erik Keizer met zijn Domica-vestiging actief is. “Het…

  Domica Apeldoorn – franchisenemer Erik Keizer over zijn lokale activiteiten in Apeldoorn:

  De bemiddeling van huur, verhuur en beheer van woningen en bedrijfspanden verloopt voor een belangrijk deel online. Ook in Apeldoorn, waar Erik Keizer met zijn Domica-vestiging actief is. “Het is dus erg belangrijk dat ons lokale aanbod op internet te vinden is. Dat is dé plek waar mensen huurwoningen zoeken.” Zijn franchisegever Domica zorgt er volgens Keizer voor dat het Apeldoornse aanbod op de regionaal en landelijk drukstbezochte huur- en verhuursites beschikbaar is. “Daarnaast zijn we natuurlijk lokaal zelf ook erg actief om onze naam en het aanbod onder de aandacht te brengen bij de mensen uit Apeldoorn. Via de vestiging, die in de aanlooproute naar de stad zit, maar ook via de sponsoring van lokale activiteiten en acquisitie.” Lokaal houdt Keizer samen met zijn twee medewerkers bijvoorbeeld de huizenmarkt scherp in de gaten. “Eigenaren van koopwoningen in de voor ons interessante delen van Apeldoorn, bijvoorbeeld het centrum en Apeldoorn-West, ontvangen een persoonlijke brief met daarin de vraag; is verhuur niets voor u? Dat doen we met regelmaat, maar natuurlijk niet te vaak.” 
  De aanpak werkt. Keizer: “Niet meteen, maar als woningen wat langer te koop staan trekken mensen de brief weer uit de la en bellen ons voor een afspraak.” Toch kan volgens de franchisenemer niets op tegen de mond-tot-mondreclame. “Ik ben sinds augustus vorig jaar eigenaar van deze franchisevestiging van Domica. Het was een bestaande vestiging, waar ik al werkzaam was, met een grote klantengroep. We stonden ook destijds bij zowel huurders als verhuurders al bekend als een betrouwbare, eerlijke bemiddelaar. Nu werken we vooral aan het behoud van deze goede naam door transparant te zijn, eerlijk en snel te bemiddelen. We kennen de regionale woningmarkt op ons duimpje, zijn oprecht betrokken bij de belangen van zowel huurder als verhuurder en gaan voor onze klant door het vuur. Daar staan we voor en dat dragen we ook uit. En nee, daar kan geen grote marketingcampagne tegenop.”

  Bron: Franchiseplus 1-2014

 • Nieuwe Haagdijk 65 in Breda wordt nu verbouwd

  Foto van Nieuwe Haagdijk 65 in Breda wordt nu verbouwd

  Deze zomer opent een nieuw Domica-kantoor in Breda haar deuren en kunt u ook in Breda terecht bij de grootste landelijke verhuurmakelaarsorganisatie van Nederland.

  Het winkelpand aan de Nieuwe Haagdijk 65 in Breda wordt nu verbouwd in de bekende Domica huisstijl. 

  Met spoed huurwoningen…

  Deze zomer opent een nieuw Domica-kantoor in Breda haar deuren en kunt u ook in Breda terecht bij de grootste landelijke verhuurmakelaarsorganisatie van Nederland.

  Het winkelpand aan de Nieuwe Haagdijk 65 in Breda wordt nu verbouwd in de bekende Domica huisstijl. 

  Met spoed huurwoningen in Breda gevraagd: 

  Wegens grote vraag van bedrijven en particulieren in Domica Breda nu al naarstig op zoek naar kamers, appartementen en huurwoningen in de regio Breda.  De verhuurmakelaars van Domica Breda komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Meer info kunt u nalezen op: http://www.domica.nl/woning-verhuren

  Een woning huren of verhuren in Breda? Huurders en verhuurders kunnen dan ook terecht voor hun vragen over huur, verhuur en beheer van vastgoed in Breda en directe omgeving (o.a. Oosterhout, Made, Raamsdonksveer, Etten Leur, Terheyden, Teteringen, Bavel, Geertruidenberg, Zundert en Uvenhout).

  Huurders en verhuurders kunnen nu al bij Domica Breda terecht voor al hun huur- en verhuur vragen: telefoon: 06 534 82 965 of via E-mail: breda@domica.nl . Het woningaanbod is al te raadplegen op:www.domica.nl/breda

  DOMICA BREDA

  Nieuwe Haagdijk 65
  4811 TC Breda

  breda@domica.nl

 • HousingNow uit Almere wordt Domica Almere

  Foto van HousingNow uit Almere wordt Domica Almere

  ‘Verhuurmakelaar HousingNow wordt Domica Almere. De enthousiaste ondernemers Maya Nirsoe en Bierthoe Kalicharan zijn onder de naam ‘HousingNow’ al actief op gebied van verhuur en beheer van woningen in de regio Almere. Zij zetten deze werkzaamheden per 1 juli 2014 voort…

  ‘Verhuurmakelaar HousingNow wordt Domica Almere. De enthousiaste ondernemers Maya Nirsoe en Bierthoe Kalicharan zijn onder de naam ‘HousingNow’ al actief op gebied van verhuur en beheer van woningen in de regio Almere. Zij zetten deze werkzaamheden per 1 juli 2014 voort onder de naam ‘Domica Almere’.  ‘De duidelijke meerwaarde van de landelijke franchiseformule gaan zij nu verder benutten in Almere en zal worden versterkt worden door de lokale de bekendheid’,  aldus Maya Nirsoe, ‘het gezicht’ van Domica Almere. Maya Nirsoe  adviseert u graag op gebied van uw huur-, verhuur en beheer mogelijk heden in Almere! 

 • Verhuurmakelaar Domica begint in Breda en Roosendaal

  Foto van Verhuurmakelaar Domica begint in Breda en Roosendaal

  Verhuurmakelaar Domica blijft groeien! Begin 2014 opende de franchiseorganisatie al nieuwe vestigingen in Venlo en Den Haag. Recent zijn weer twee franchisecontracten ondertekend met enthousiaste ondernemers.

  Ralph van Hoof gaat onder de naam ‘Domica’ per juni 2014 aan de slag in de…

  Verhuurmakelaar Domica blijft groeien! Begin 2014 opende de franchiseorganisatie al nieuwe vestigingen in Venlo en Den Haag. Recent zijn weer twee franchisecontracten ondertekend met enthousiaste ondernemers.

  Ralph van Hoof gaat onder de naam ‘Domica’ per juni 2014 aan de slag in de regio Roosendaal, Bergen op Zoom. Van Hoof heeft ruime commerciële- en managementervaring op gebied van financiële dienstverlening.  Ralph kan niet wachten om deze expertise gecombineerd met zijn regionale kennis en enthousiasme in te gaan zetten voor potentiële huurders en verhuurders: ‘Door mijn achtergrond en de ondernemersvrijheid van de Domica-formule, verwacht ik de Roosendaalse regio goed te kunnen bedienen.’

  Op 23 mei is het franchisecontract getekend met Ingrid Stoot; in september opent zij een Domica kantoor in hartje Breda. Via haar zoon, die stage loopt bij een van de Domica-vestigingen, werd Ingrid enthousiast. In de formule komt al haar ervaring op gebied van ‘wonen’ samen: Ingrid was eerder eigenaar van een hypotheek adviesbureau in Breda en Tilburg en runt samen met haar partner een keuken- en interieurbouwbedrijf. ‘Klantencontact, een duidelijk advies en optimale dienstverlening’ zijn kernwaarden waar de klanten van Domica Breda op kunnen vertrouwen.

  Ook geïnspireerd door deze enthousiaste ondernemers? Bel Domica Nederland voor meer informatie over de mogelijkheid ondernemer te worden bij Domica!

 • Domica verwelkomt een nieuwe franchisenemer!

  Foto van Domica verwelkomt een nieuwe franchisenemer!

  Deze zomer start Domica Roosendaal!

  Deze week is het franchisecontract getekend voor een nieuwe Domica vestiging. Domica verwelkomt Ralph van Hoof als nieuwe franchisenemer. Bij Domica Roosendaal kunnen huurders en verhuurders deze zomer terecht voor alle vragen omtrent het huren en verhuren…

  Deze zomer start Domica Roosendaal!

  Deze week is het franchisecontract getekend voor een nieuwe Domica vestiging. Domica verwelkomt Ralph van Hoof als nieuwe franchisenemer. Bij Domica Roosendaal kunnen huurders en verhuurders deze zomer terecht voor alle vragen omtrent het huren en verhuren van tijdelijke en permanente woningen in Roosendaal en de directe omgeving.

  Op de Domica-website blijft u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen van Domica Roosendaal.