194 woningen zijn de afgelopen 10 dagen verhuurd

Laatste Nieuws

 • Nieuwe franchisenemer voor Domica Hilversum

  Foto van Nieuwe franchisenemer voor Domica Hilversum

  Richard Stam is een ervaren verhuurmakelaar. Van 1997 tot begin 2009 was hij eigenaar van Rots-Vast Groep Delft, samen met zijn vrouw. 'Met heel veel plezier hebben wij het kantoor gerund en een ruim netwerk aan tevreden huurders en verhuurders opgebouwd. In…

  Richard Stam is een ervaren verhuurmakelaar. Van 1997 tot begin 2009 was hij eigenaar van Rots-Vast Groep Delft, samen met zijn vrouw. 'Met heel veel plezier hebben wij het kantoor gerund en een ruim netwerk aan tevreden huurders en verhuurders opgebouwd. In 2009 hebben wij het roer omgegooid; wij hebben het kantoor in Delft verkocht en ik ben met mijn gezin naar Argentinië geëmigreerd. Hier hebben we de afgelopen jaren met veel plezier gewoond; een heerlijke tijd! Vorig jaar zijn we definitief teruggekeerd naar Nederland. ‘Inmiddels zijn we weer helemaal gesetteld en begon het ondernemerschap weer te kriebelen’, aldus Stam. De keuze voor Domica was snel gemaakt: ‘ik ken een aantal Domica franchisenemers nog uit het verleden en wilde me bovendien alleen aansluiten bij een professionele én landelijk opererende speler’. Toen zich de kans voordeed het bestaande kantoor in Hilversum over te nemen was de keuze snel gemaakt.

  In april heb ik meegelopen op de Hilversumse vestiging om er wegwijs te worden (en de voor mij nieuwe regio te leren kennen) en per 1 mei ben ik de nieuwe franchisenemer!, zegt Stam vol trots. De huurmarkt is de afgelopen jaren wel veranderd, maar het is weer erg leuk om mensen te mogen helpen bij hun zoektocht naar een woning en verhuurders te kunnen adviseren over de verhuur en beheer mogelijkheden van hun trotse bezit!’ Er is veel vraag naar kamers, appartementen en woningen in Hilversum, Laren, Bussum en de rest van het Gooi, ‘we zijn dus naarstig op zoek naar huurwoningen en maken graag kennis met woningeigenaren die hier iets aan te bieden hebben’ vertelt Stam.

  Domica Hilversum bestaat sinds het voorjaar van 2013 en is gevestigd aan de Kerbrink 33 in Hilversum: ‘een mooie en centrale locatie. Het kantoor is licht en fris; ik voel me er al helemaal thuis!’, vertelt Richard. Vertrouwd gezicht Maureen Langemeyer, die al geruime tijd werkzaam is op het Hilversumse kantoor, blijft met Richard de huurders en verhuurders uit het Gooi bedienen. Barbara Stam heeft een ondersteunende taak en zal zich daarnaast bezig gaan houden met de beheer portefeuille en de financiële administratie.

  Huurders en verhuurders zijn van harte welkom om binnen te lopen en kennis te maken met ons’; wij zijn alle werkdagen geopend en wij helpen verhuurders graag aan een betrouwbare huurder; enerzijds particulieren, maar we hebben ook een goede samenwerking met de (internationale) bedrijven uit de regio die een woning voor een werknemer zoeken. Woningzoekenden kunnen wij snel aan een geschikte woning helpen, bovendien rekenen wij géén bemiddelingskosten.

  Ook geïnspireerd door deze enthousiaste ondernemer? Bel Domica Nederland voor meer informatie over de mogelijkheid ondernemer te worden bij Domica

 • Gefeliciteerd met je nieuwe carrière!

  Foto van Gefeliciteerd met je nieuwe carrière!

  Domica is onroerend goed!

  Als Domica franchisenemer ben je dé bemiddelaar tussen huurder en verhuurder op het gebied van onroerend goed. Met het full franchise concept van Domica heb je een solide basis voor jouw eigen ondernemerschap. 

  Domica maakt graag kennis met…

  Domica is onroerend goed!

  Als Domica franchisenemer ben je dé bemiddelaar tussen huurder en verhuurder op het gebied van onroerend goed. Met het full franchise concept van Domica heb je een solide basis voor jouw eigen ondernemerschap. 

  Domica maakt graag kennis met enthousiaste ondernemers die op locaal niveau het 'Domica-merk' willen gaan uitdragen en een vestiging willen beginnen in Amstelveen, Haarlem, Alkmaar, Zeeland, Lelystad, Leeuwarden, Assen of Maastricht.

  Meer info: bel 088-0402500 of mail naar info@domica.nl

   

 • Domica kiest voor klantenvertellen!

  Foto van Domica kiest voor klantenvertellen!

  Bron: Klantenvertellen.nl, maart 2015

  Domica is een landelijk opererende organisatie met enkele tientallen vestigingen. Actief in de bemiddeling van huur en verhuur van woningen alsmede het beheer ervan.

  Vanaf februari 2015 gebruikt Domica actief het ‘Klantenvertellen-reviewsysteem’. Hierdoor ontstaat transparantie naar de consument,…

  Bron: Klantenvertellen.nl, maart 2015

  Domica is een landelijk opererende organisatie met enkele tientallen vestigingen. Actief in de bemiddeling van huur en verhuur van woningen alsmede het beheer ervan.

  Vanaf februari 2015 gebruikt Domica actief het ‘Klantenvertellen-reviewsysteem’. Hierdoor ontstaat transparantie naar de consument, kunnen vestigingen worden vergeleken en kunnen meer klanten worden aangetrokken.

  Ook benieuwd naar het rapportcijfer van Domica?

  https://www.klantenvertellen.nl/referenties/domica

 • Domica stond 7 maart op I am Expatfair

  Foto van Domica stond 7 maart op I am Expatfair
  Domica was zaterdag 7 maart jl. prominent aanwezig als standhouder op de eerste I am Expat fair die werd gehouden in de Amsterdamse Westergasfabriek. De I am Expat fair is een beurs die special is gericht op expats die wonen- en werken…
  Domica was zaterdag 7 maart jl. prominent aanwezig als standhouder op de eerste I am Expat fair die werd gehouden in de Amsterdamse Westergasfabriek. De I am Expat fair is een beurs die special is gericht op expats die wonen- en werken in Nederland.
   

  Domica had gekozen voor een Hollands thema om de expats te informeren over de dienstverlening van de landelijk opererende verhuurmakelaar; geïnteresseerden konden een heerlijke stroopwafel proeven en kregen tulpenbollen uitgedeeld. 

  Gedurende de gehele dag konden expats en relocation bedrijven informatie krijgen over het huren van een woning in Nederland. Wat de meeste expats erg verrassend vonden is dat Domica geen bemiddelingskosten aan de huurder rekent! 

  De meeste internationale vestigingen van Domica: Domica Eindhoven, Domica Rotterdam, Domica Dordrecht, Domica Almere en Domica Amsterdam waren met medewerkers vertegenwoordigd op de beurs, en konden zich aan de klant te presenteren als 'expat'verhuurmakelaar. Er zijn veel contacten uitgewisseld. Domica kijkt terug op een geslaagde beurs.

 • Domica Nederland wordt lid van VBO makelaar

  Foto van Domica Nederland wordt lid van VBO makelaar

  Domica Nederland is recent met 14 vestigingen lid geworden van de sectie Huur/Verhuur van VBO Makelaar. Binnen afzienbare tijd verwacht Domica met alle vestigingen lid te worden van de brancheorganisatie die in 2013 een aparte sectie Huur/verhuur heeft opgericht. Zodra de overige…

  Domica Nederland is recent met 14 vestigingen lid geworden van de sectie Huur/Verhuur van VBO Makelaar. Binnen afzienbare tijd verwacht Domica met alle vestigingen lid te worden van de brancheorganisatie die in 2013 een aparte sectie Huur/verhuur heeft opgericht. Zodra de overige vestigingen het scholingstraject met succes hebben afgerond, worden ook zij lid van de sectie Huur/Verhuur. Franchiseorganisatie Domica is specialist op het gebied van huur en verhuur van onroerend goed. Via het lidmaatschap conformeert Domica Nederland zich aan de voorwaarden die VBO Makelaar aan haar leden stelt.

  Huren is hot! Veel young professionals kunnen met de strenge eisen van tegenwoordig moeilijk een hypotheek krijgen en gaan huren. Ook de hoge mobiliteit op de arbeidsmarkt noopt tot een flexibele woonsituatie en een huurwoning Wim Balkenende, algemeen directeur Domica Nederland: “Schaarste in de woningmarkt neemt weer toe. Juist dan is het belangrijk dat verhuurbemiddelaars zich conformeren aan correcte gedragsregels om zodat de huurder en verhuurder op correcte wijze worden bediend. Transparantie is daarbij van groot belang: via het lidmaatschap van VBO Makelaar willen wij ons onderscheiden van andere bemiddelaars die het nog steeds niet zo nauw nemen met de regels, maar toch door bepaalde verhuurders voor bemiddeling worden ingehuurd.“

  Brancheorganisatie VBO Makelaar richtte in 2013 een aparte sectie Huur/verhuur op voor verhuurbemiddelaars die professioneel en integer met hun vak willen omgaan. Door regulering van het (ver)huurproces, kennisoverdracht en kwaliteitsborging wil VBO Makelaar een actieve bijdrage leveren aan een goed functionerende (ver)huurmarkt. Hans van der Ploeg, directeur VBO Makelaar: “Iedereen mag zich verhuurbemiddelaar noemen maar niet iedereen kan lid worden van de sectie Huur/verhuur. Eerst moet men een entreetoets afleggen. Er moet voldoende kennis zijn over de huurmarkt en het huurproces. Daarna volgt een audit van vijf verhuurdossiers. Mocht dat niet voldoende zijn, dan moet de opleiding Huur/Verhuur worden gevolgd. Domica heeft bewust gekozen voor brancheorganisatie VBO Makelaar; de nieuwe leden moeten een hoge servicegraad bieden en transparant zijn over de werkzaamheden en de kosten. Zo mogen er geen dubbele bemiddelingskosten worden gerekend. De leden werken volgens de Algemene Consumentenvoorwaarden en de VBO Beroeps- en gedragscode. Daarnaast is het belangrijk dat zij over een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en Verklaring van goed gedrag beschikken. Door al die eisen fungeert het lidmaatschap als een soort keurmerk. Wij willen onderdeel zijn van dit keurmerk, aldus Balkenende.”

  Wim Balkenende: “Onze Domica ondernemers beschikken over lokale kennis van de markt. Door de samenwerking met VBO Makelaar kunnen zij hun netwerk en kennis van de huurmarkt verder vergroten. Door de plaatsing van de Domica huurwoningen op Funda en de website van VBO Makelaar kunnen huurders snel een geschikte huurwoning vinden. Bovendien kunnen wij hierdoor ook sneller een geschikte huurder voor onze verhuurders aandragen, waardoor leegstand voor de verhuurders wordt geminimaliseerd. Door de zorgvuldige screening van onze kandidaat-huurders via de verplichte VBO Huurcheck, kunnen de Domica kantoren de verhuurders compleet ontzorgen.”