194 woningen zijn de afgelopen 10 dagen verhuurd

Recent aanbod

Domica: het grootste aantal huurwoningen van Nederland

Huurwoning huren

Domica: dè verhuurmakelaar van Nederland! Het aanbod van Domica is ongekend: van vrijstaande villa tot studentenkamer. En van appartement tot tussenwoning. Domica heeft het breedste aanbod in alle prijsklassen op het gebied van particulier huren. Bovendien: in veel gevallen zijn de huizen direct beschikbaar.

Ben je op zoek naar een huurwoning? Voor overbrugging tussen een bestaand huis en een woning die op dit moment gebouwd wordt? Ga je samenwonen of misschien studeren? Grote kans dat Domica het huurhuis heeft waar jij naar op zoek bent. Op basis van jouw woonwens hebben onze vestigingen altijd een ruim aanbod voorhanden.

Een huis huren via een woningcorporatie of woningbouwvereniging (de zogenaamde sociale huurwoning), kent nogal wat haken en ogen. Vaak moet je lang ingeschreven staan voordat je een woning krijgt toegewezen. Soms verdien je te veel zodat huren daar niet mogelijk is. In al deze gevallen is Domica het perfecte alternatief. Professioneel, transparant en zeker niet te duur. Dat is huren via Domica in een notendop.

Er zijn genoeg redenen om een woning te huren. Wellicht ben ga je binnenkort voor het eerst samenwonen. Ook kan het zijn dat je tijdelijk in een andere woonplaats gestationeerd bent voor je werk. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen vertrouwen hebt in de huidige woningmarkt. In al deze gevallen is een huis huren de meest geschikte optie! Schrijf je nu in bij een van de vestigingen van Domica. Voor je het weet zit je gesetteld in je nieuwe huisje!

Je huis verhuren op een professionele manier?

Heb je een studio, appartement, woonhuis, villa of penthouse beschikbaar en wil je snel, betrouwbaar en vertrouwd verhuren? Domica is al jarenlang een professionele en actieve bemiddelaar bij de huur en tijdelijke verhuur van koopwoningen.

Waarom je huis juist via Domica verhuren?

Bij Domica verhuur je ook tijdelijk je woning eenvoudig via de leegstandswet. Dit kun je zelf doen of wij helpen je er een handje bij waar dat nodig is. We willen het graag duidelijk en overzichtelijk houden. Voor jou en voor ons. Niet voor niets is Domica de snelst groeiende particuliere verhuurmakelaar van Nederland!

Appartement verhuren en tijdelijke huur voor particulieren in alle prijsklassen

Komt er een expat of starter op de woningmarkt? Voor elke doelgroep hebben wij een ruim aanbod aan huurwoningen beschikbaar. Ook tijdelijk. Daarom zijn wij continu op zoek naar woningen, appartementen of villa's in alle prijsklassen. Schrijf je dus snel in als verhuurder en profiteer vandaag nog van de expertise van Domica!

Onze organisatie groeit als kool. Domica is gevestigd in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Dordrecht, ʻs-Hertogenbosch (Den Bosch), 's Gravenhage (Den Haag), Groningen, Hilversum, Eindhoven, Enschede, Rotterdam, Roosendaal, Tilburg, Utrecht, Venlo en Zwolle. Hou de website in de gaten: de komende maanden komen er meer nieuwe vestigingen van Domica bij! Voordat je het weet zit Domica ook bij jou in de buurt!