Domica

37 woningen zijn verhuurd in de laatste 30 dagen.
Domica Lelystad

Domica Lelystad

Kerkbrink 33 1211 BW HILVERSUM
De grootste verhuurmakelaar Domica is ook actief in Lelystad en omgeving. Domica is de grootste verhuurmakelaar van heel Nederland met meer dan 20 vestigingen gevestigd door heel Nederland. Door onze landelijke dekking en onze jarenlange ervaring in de verhuurmarkt is Domica uw partner, die alle ins en outs kent met betrekking tot de verhuur van de panden.

Wij krijgen op dit moment dagelijks diverse aanvragen van potentiële huurders, die met spoed op zoek zijn naar een woning in de regio Lelystad. De kans is zeer groot dat er een geschite huurder voor uw woning bij zit.

De verhuurmarkt is 'Booming' er is veel vraag naar huurwoningen. Wij nemen u mee in het traject en adviseren u over dé geschikte huurder.

Domica Lelystad is dé specialist op het gebied van huur, verhuur en beheer van woonruimte in Lelystad. Jarenlange ervaring en een ruim bestand aan huurkandidaten staan garant voor een professionele en betrouwbare aanpak van Domica.
Ruim 80% van ons nieuwe aanbod is binnen drie weken verhuurd aan een gescreende huurder (bedrijf, expat of particulier) voor een marktconforme huurprijs.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
Lelystad@domica.nl - 0320820394

Met vriendelijke groet,

Kimberley de Vente
Domica Lelystad

Social