Domica

48 woningen zijn verhuurd in de laatste 30 dagen.

Singel, 1016 AH Amsterdam

Singel, 1016 AH Amsterdam
€ 2.300,- /mnd

Algemeen

De locatie nabij de negen straatjes - is nagenoeg perfect: de woning bevindt zich nabij het welbekende en bruisende Johnny Jordaanplein en de leuke verbindingsstraatjes tussen de verschillende grachten. Dit deel van de grachtengordel, met de vele winkeltjes, gezellige cafe's en restaurants heeft een bijna dorpse ambiance. Tevens is de woning gunstig gelegen; tram -en busverbindingen bevinden zich... Meer informatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer DAM02499
Vraagprijs € 2.300,- per maand (gemeubileerd, gestoffeerd)
Borg € 4.600,-
Aanvaarding Direct
Beschikbaar vanaf Woensdag 19 oktober 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 5e woonlaag
Bouwperiode 1900
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 200 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 85 m²
Inhoud 180 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)

Beschrijving

De locatie nabij de negen straatjes - is nagenoeg perfect: de woning bevindt zich nabij het welbekende en bruisende Johnny Jordaanplein en de leuke verbindingsstraatjes tussen de verschillende grachten. Dit deel van de grachtengordel, met de vele winkeltjes, gezellige cafe's en restaurants heeft een bijna dorpse ambiance. Tevens is de woning gunstig gelegen; tram -en busverbindingen bevinden zich op de Westermarkt en het Centraal station bevindt zich op circa tien minuten loopafstand.

Deze gestoffeerde en gemeubileerde drie kamer woning zelf is verdeeld over de twee bovenste woonlagen en is voorzien van franse balkons.

Indeling:
Entree vijfde verdieping: ruime woonkamer, keuken, hal, badkamer en 2 slaapkamers. Dit geheel is verdeeld over 2 etage's.

Bijzonderheden:
- per direct beschikbaar
- Gemeubileerd
- Gunning eigenaar (eigenaar zoekt goede huurders,, screening alvorens bezichtiging)

Voor meer beschikbare huurwoningen in Amsterdam of meer informatie over dit huurhuis kunt u contact opnemen met Domica Amsterdam +31(0)20-6391149, of stuur ons een email amsterdam@domica.nl

Social