Verhuur onder de Leegstandwet in Hengelo

In de afgelopen jaren heeft iedere gemeente er mee te maken gehad: de crisis. Deze is nu voorbij, maar nog altijd laat de crisis zijn sporen na. Ook in Hengelo zijn de prijzen van woningen en appartementen gekelderd en staan veel huizenbezitters spreekwoordelijk onder water.
Domica Enschede biedt woningeigenaren de oplossing voor een onverkoopbare woning: Verhuur!

Domica Enschede is Verhuurmakelaar, ook in Hengelo. Wij regelen voor uw woning een Leegstandvergunning zodat u met een gerust gevoel uw woning in Hengelo kunt verhuren. Verhuur blijft altijd een onzekere zaak. Krijgt u uw huur wel op tijd, blijft mijn woning wel netjes? Domica Enschede is lid van branchevereniging V.B.O. en werkt derhalve met de Huurcheck. Hierdoor is de kans op slechte huurders zeer minimaal. Wij helpen u graag met de verhuur van uw woning of appartement in Hengelo. De verhuur van uw woonruimte met een Leegstandvergunning is altijd tijdelijk, waardoor u zekerheid hebt over de beschikbaarheid van uw woning bij verkoop.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek hierover kunt u contact opnemen met één van de Vastgoedprofessionals van Domica Enschede. Deze zijn bereikbaar via 053-7820500