Verhuren als belegging

Heeft u op dit moment te maken met leegstand of wilt u weten of u meer rendement kunt halen uit uw huidige portefeuille? Wij kunnen u helpen!

Bezit u één of meerdere beleggingspanden of overweegt u een object of project aan te kopen als belegging. Domica weet als geen ander hoe belangrijk rendement is van de verhuur van uw vastgoedportefeuille en denkt graag met u mee. Wij adviseren u tevens graag bij de aankoop van uw belegging of project. 

Het overgrote deel van het aanbod van Domica bestaat uit woningen, appartementen en kamers/studio’s van beleggers. Wij weten wat voor u als belegger belangrijk is aan een huurder. U bent immers op zoek naar een stabiele bewoner die voor een aantal jaren uw huurder blijft. Daarnaast is het van belang een huurprijs te bepalen die voldoet aan de eisen van het woningwaarderingsstelsel én die past binnen de huidige markt. 

De verhuurmakelaars van Domica hebben jarenlange ervaring in het verhuren van kamers tot villa’s aan passende huurders, het maken van ‘puntentellingen’ en zijn bovenal bekend met de actuele marktprijzen (met name van belang voor de vrije sector). Wij zijn u dan ook graag van dienst om uw leegstand te minimaliseren en te beoordelen of u op dit moment wel een optimaal rendement haalt uit uw verhuurde object(en). Heeft u 1 woning of een portefeuille met meer dan 50 objecten? Laat u vrijblijvend door ons informeren. 

“Mijn woningen stonden altijd 3 maanden leeg en met Domica wordt het bijna altijd 1-op-1 verhuurd! Eindelijk het rendement waar ik naar op zoek was.” 

‘’Dit jaar heb ik via verschillende Domica vestigingen al 4 nieuwbouwprojecten van 40-70 appartementen succesvol laten verhuren, zo’n 5 maanden voor de oplevering!’’