Zoekt u een expat voor uw gemeubileerde woning in Rotterdam ? Neem dan nu contact op met Domica Rotterdam, wij beschikken over een groot zoekersbestand van expats

Bent u op zoek naar een woning om te verhuren aan expats? Of zoekt u juist een huurwoning in Rotterdam voor uw expat ?  Domica kan u helpen om al uw buitenlandse werknemers snel te huisvesten in een huurwoning of gemeubileerd appartement die van alle gemakken is voorzien. In heel Zuid Holland is er een groot tekort aan huisvesting voor expats. Wij verhuren huisvesting aan expats, die hier meestal seizoensgebonden verblijven. 

Domica is actief in de regio Rijnmond en biedt huurwoningen aan in meerdere segmenten. Zo kunt er bij ons kiezen om gestoffeerd te huren, maar voor expats zijn meestal de ingerichte woningen, ook wel “gemeubileerde appartementen ”  aantrekkelijk aangezien expats hier maar voor een bepaalde periode verblijven.  Al onze huurwoningen worden grondig gecheckt voordat ze de verhuur in gaan, zodat uw expat van alle gemakken is voorzien. 

Domica Rotterdam kan u uitgebreid  en vakkundig adviseren over de mogelijkheden voor het snel huisvesten van uw buitenlandse werknemers. Mocht u een woning gevonden hebben begeleidt Domica Rotterdam u verder met een bezichtiging en later ook met de huurcontracten. Deze zijn altijd waterdicht, dit geeft zekerheid voor zowel de huurder als de verhuurder.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons kantoor of maak een vrijblijvende afspraak zodat we uw mogelijkheden kunnen doorspreken.

Domica Rotterdam

U kunt ons mailen : rotterdam@domica.nl of bellen naar 010-2680024