Uw woning verhuren in Hellevoetsluis, snel en vertrouwd door Domica Rotterdam.

Woont u in Hellevoetsluis en vertrekt u binnenkort naar het buitenland? Of bent u een vastgoedbelegger en heeft u meerdere woningen in uw bezit om te verhuren in Hellevoetsluis? Dan is Domica Rotterdam uw ideale zakenpartner!


Domica Rotterdam is één van de grotere spelers op gebied van woning verhuur in de regio Botlek, Europoort en Maasvlakte.  Al jaren huisvesten wij met succes zowel expats, technisch personeel, buitenlandse werknemers als particulieren. Omdat wij veel woningen verhuren aan expats zijn we ook altijd op zoek naar nieuw woning aanbod, zowel gemeubileerd als gestoffeerd.  Bent u een huiseigenaar in Hellevoetsluis en op zoek naar een betrouwbare en snel functionerende verhuurmakelaar? Neem dan contact op met Domica Rotterdam. 
Als u met ons in zee gaat weet u zeker dat het een prettige samenwerking zal worden.
Domica Rotterdam behoort tot een van de grotere verhuurmakelaars in de regio met toch een persoonlijke dienstverlening waarbij u een eigen makelaar toegewezen krijgt. Dit maakt het contact persoonlijk en zal automatisch leiden tot de beste resultaten.


Mochten wij een kandidaat huurder hebben voor uw woning wordt deze eerst volledig gescreend. Hierdoor bent u verzekerd dat de huurder aan al uw wensen kan voldoen voordat de huurperiode start.
Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u contact opnemen met ons  kantoor in Rotterdam.  Wandel gerust eens binnen zodat we de mogelijkheden kunnen doorspreken. 

Domica Rotterdam
T: 010-2680024
E: rotterdam@domica.nl