Domica zoekt zelfstandige Mobiele makelaar voor regio Flevoland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als zelfstandig ondernemer in de dynamische vastgoedbranche van Flevoland? Wil je zelf je dag kunnen indelen in een vrije werkomgeving en flexibele werktijden? Dan heeft Domica de perfecte uitdaging voor jou!

Domica is de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Wij op zoek naar enthousiaste en gedreven ondernemers uit Almere, Lelystad of Zeewolde. Een nieuwe franchisenemer die ons in Flevoland komt versterken.

Ben je ambitieus en heb je een ondernemersgeest? Heb je affiniteit met de dynamische onroerend goed markt? Dan heb jij alles in je om een succesvolle Mobiele Makelaar te worden in Almere, Zeewolde of Lelystad bij Domica!

Domica helpt je direct op weg met een compleet Domica ondernemerspakket. Je krijgt een lease auto in de Domica huisstijl, een laptop met alle Domica programma’s en bestanden, een lokaal telefoonnummer, inhoudelijke- en commerciële trainingen, drukwerk, POS-materiaal en natuurlijk de ondersteuning van het Domica team. Je werkt als mobiele makelaar dus nooit alleen in Flevoland.

De missie van Domica is niet voor niets; “Bij Domica voelt iedereen zich thuis” dus ook jij!

Meer informatie over zelfstandig mobiele makelaar worden in Almere, Lelystad of Zeewolde kun je vinden op:  

 http://www.domica.nl/137-2e8e/mobiele-makelaar-bij-domica