Woning huren/verhuren in Krimpen aan den Ijssel

U zoekt een huurwoning in Krimpen aan den IJSEL ? Of bent u verhuurder en heeft u een woning te huur in Krimpen a.d. ijssel ? Neem dan nu contact op met Domica Rotterdam.     U bent op zoek naar een tijdelijke huurwoning of appartement maar wil niet in de drukke stad van Rotterdam wonen? Dan is dit misschien een uitkomst voor u!  Domica Rotterdam is namelijk niet alleen actief in Rotterdam, maar ook in de gehele omgeving Rijnmond en Europoort.  Zo bieden wij ook huurwoningen aan in Krimpen a/d IJssel.

Krimpen a/d IJssel is een gemeente circa 10 kilometer van Rotterdam. Het telt zo’n 30000 inwoners en heeft 3 winkelcentra, waarvan 1 grote en 2 kleine winkelcentra.  Het wonen in Krimpen a/d IJssel is rustig, vergeleken met de stad Rotterdam, maar wel bent u voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, gezellige winkels en vele eetgelegenheden  . Mocht u dus van rustig wonen houden maar wilt u wel dicht bij de stad wonen is Krimpen a/d IJssel serieus een optie.

Domica Rotterdam is zeer actief op de huurwoningenmarkt van Rotterdam en heeft al jaren ervaring in het snel en vakkundig huisvesten van expats en particulieren. Door ons brede aanbod in verschillende segmenten kunt u bij ons voor elke soort woning terecht. Ook zijn wij op zoek naar huiseigenaren of vastgoedbeleggers in Krimpen aan den IJssel. Bent u in het bezit van 1 of meerdere woningen en wilt u deze snel en vertrouwd verhuren. Neem dan contact op met ons kantoor zodat we uw mogelijkheden kunnen doorspreken
T: 010-2680024
E: rotterdam@domica.nl