Domica Amsterdam verhuurt voornamelijk woningen aan Expats

Werken in Amsterdam resulteert in veel extra uitdagingen voor een expat; van de relocatie en vestiging in het nieuwe land tot het overbruggen van cultuurverschillen op de werkvloer. Daarnaast moet er een leuk nieuw thuis gevonden worden...

De verhuurmakelaars van Domica Amsterdam weten als geen ander waar Amsterdamse expats tegenaan lopen en waar zij behoefte aan hebben. Verhuurmakelaar Domica Amsterdam verhuurt voornamelijk aan Expats; zij helpen de huurder op weg in Amsterdam en gaan zoek naar een woning die aan de wensen en eisen van de expat voldoen. 

De Domica makelaars weten dat een effectieve ondersteuning een goede start van een succesvol professioneel en persoonlijk leven voor een Amsterdamse expat creëert. Bij domica weten wij waar een expat tegen aanloopt. Door de cultuurverschillen en een nieuwe baan, weten wij als geen ander dat een expat zich pas thuis voelt als hij een woning in Amsterdam heeft.

Domica Amsterdam is al jaren gevestigd aan de Singel 370 in Amsterdam; een bekende plek voor Amsterdamse verhuurders én expats. De verhuurmakelaars hebben het motto top kwaliteit en professionaliteit te voorzien van een persoonlijk tintje. Domica Amsterdam neemt alle zorg uit handen op het moment dat de verhuurder ons de opdracht tot verhuur gunt. Als verhuurmakelaar regelen wij bij Domica alles voor de verhuurder : van het aanmelden op de bekende Domica website tot en met de sleuteloverdracht. 

Domica Amsterdam kan ook de woning beheren gedurende de huurperiode; huurder en verhuurder kunnen zo profiteren van het grote netwerk van Domica Amsterdam. Het kantoor Marco werkt samen met onder andere een schoonmaakbedrijf, aannemer en loodgieter, die ervoor zorgen dat de woning gereed is voor verhuur aan de expat. Daarnaast staat Domica Amsterdam garant voor goede en betrouwbare, uitgebreid gescreende huurder.

De vraag naar huurwoningen in Amsterdam die voor expats geschikt zijn is erg groot. Niet iedere woning is echter geschikt voor verhuur aan expats. Domica Amsterdam heeft vooral zeer grote vraag naar gemeubileerde een of twee kamer appartementen in Amsterdam tussen 1100-1700 euro per maand. Ook benieuwd naar uw verhuurmogelijkheden in Amsterdam aan Expats: bel snel met Domica op 020-6391149 of bezoek ons kantoor aan Singel 370.