Door Domica Rotterdam uw woning laten verhuren aan expats

Verhuren aan expats in Rotterdam doe je bij Domica Rotterdam !

Bent u een vastgoedbelegger in Rotterdam of omstreken en wilt u uw appartement verhuren? Dan bied Domica Rotterdam u de mogelijkheid om uw woning te verhuren aan goed gescreende expats. Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe woningen om te verhuren, daarom bent u bij het geschikte adres om uw woning aan te bieden.
Domica Rotterdam spreek dagelijks met vele expats die op zoek zijn naar een huurwoning in Rotterdam. Veel expats vinden de volgende punten belangrijk en deze komen regelmatig voor bij intake gesprekken.

Moderne woningen speelt bij merendeel van de expats een grote rol. Het budget van de expats verschilt veel waardoor iedere woning interessant is. Van kleine studio’s tot luxe penthouses. Over het algemeen zijn woontorens zoals New Orleans of Calypso aan Kruisplein gewilde woningen door de perfecte ligging.
Uit onderzoek van Domica Rotterdam blijkt dat expats een lift zeer op prijs stellen. Om deze reden zal de voorkeur van een expat sneller gaan naar een woning die beschikt over een lift. Ook een parkeerplaats is een grote meerwaarde voor een expat. Veel expats hebben een huurauto en willen hiervoor een parkeerplaats bij de huurwoning.

Expats bij Domica Rotterdam zoeken bijna altijd naar gemeubileerde huurwoning. Dit komt, aangezien zij veel van hun eigendommen in hun thuisland achterlaten tot dat zij klaar zijn met werken in Nederland. Hierom is het een must dat uw woning volledig gemeubileerd is. Dit betekend dat ook alle huisartikelen zoals theedoeken en bestek aanwezig moeten zijn in de woning.
Expats werken vaak na hun ‘normale’ werkuren ook thuis. Om deze reden is het u aan te raden dat er internet is in uw woning. Om internetverbinding aan te vragen kost dit 2 a 3 weken en dit kan een belemmering zijn voor een expat. Gas/water/elektriciteit zijn van belang in uw woning aangezien dit ook veel tijd kost voor een expat om dit aan te vragen. Om uw woning klaar te maken voor de expats van Domica Rotterdam is het belangrijk dat u de hierboven genoemde wensen vervult. Dan kan Domica Rotterdam u garanderen dat uw woning binnen no-time verhuurt wordt.

Domica Rotterdam ziet dat veel verhuurders vaak voor een langere periode hun woning willen verhuren. Hierbij kunt u denken aan een periode van 12 maanden of langer. Sommige expats zijn er voor een korte periode van 3 tot 6 maanden (ook wel Short-Stay genoemd). De groep expats die voor een deze periode een woning zoeken is enorm groot. Dus Domica Rotterdam raad u aan als u snel uw woning wilt verhuren, is Short-Stay zeker een oplossing.