Domica Rotterdam, uw verhuurdeskundige in regio Rotterdam

Domica Rotterdam, uw verhuurdeskundige in regio Rotterdam
Domica Rotterdam zet zich er volledig op in om de vastgoedmarkt op een effectieve manier neer te zetten op gebied van beheer van huur en verhuur van huizen en appartementen in Rotterdam. Bij Domica brengt Esther Dekker deze ervaring elke dag  in praktijk vanuit ons kantoor in Rotterdam.
Via de website van Domica presenteren wij u de betaalbare en luxe huurwoningen met name gericht op de expat markt. Daarnaast maken wij gebruik van social media en een actief online en offline advertentiebeleid om onze exclusief woningaanbod te promoten. Onze ingeschreven woningzoekers worden goed ingelicht over de nieuwe aanbiedingen van onze betaalbare en exclusieve huurwoningen.
Het zoeken naar de juiste kandidaat voor onze huurwoningen wordt ondersteund door een actief en commercieel verhuurbeleid. Daarbij heeft Esther Dekker veel kennis over de huurmarkt in Rotterdam en de huurwetgeving.
U bent verhuurder :
Bij het opstarten van de verhuur en bij het ondertekenen van de huurovereenkomst vervult Domica Rotterdam een goed adviserende rol. Hierbij kunt u denken aan advies over uw huurwoning maar ook over de wet en regelgeving. Een voorbeeld hiervan is, de keuze van het regulier verhuren van uw woning of verhuren op basis van de leegstandswet. Als laatste is Domica Rotterdam aangesloten bij VBO huurcheck wat het mogelijk maakt huurfraude te bestrijden en te voorkomen.
U bent woning zoekende :

Door u in te schrijven als woningzoekende bij Domica kiest u voor een snelle manier om snel een aantrekkelijke woonruimte te kunnen huren, voor u zelf of voor uw personeel ( expats).  Bij de inschrijving hebben wij enkele persoonlijke gegevens van u nodig en uw specifieke woonwensen. Hiermee kunnen onze gespecialiseerde medewerkers op een efficiënte manier voor u de juiste droomwoning zoeken.

Met deze gegevens zullen wij in overleg met u gaan en op zoek gaan naar de beste en betaalbare huurwoningen. kort uitgelegd uw huisvesting, is ook onze zorg. Door onze ervaring regelen wij snel de juiste woning voor u.

Inschrijven is mogelijk via de website van Domica Rotterdam.

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening
Bel voor een afspraak of bezoek onze website.
T: 010-2680024
Bent u een belegger of particulieren verhuurder ? Bezoek dan ook de Blog van Esther Dekker:  http://woningverhurenrotterdam-blog.nl