Huurwoning in Geldrop

Op zoek naar een huurwoning in Geldrop ? Domica Eindhoven heeft deze voor u. Omdat wij continu opzoek zijn naar een huurwoning in Geldrop en in de jaren een groot netwerk hebben opgebouwd in de regio vindt 75% van de zoekers binnen 3 weken een huurwoning in Geldrop. Omdat Geldrop ten opzicht van uitvalswegen en Eindhoven zeer gunstig ligt is een huurwoning hier een goede keus. Domica Eindhoven biedt in Geldrop huurwoningen, appartementen en villa. Zowel gemeubileerde woningen in Geldrop als gestoffeerde woningen in Geldrop.

Geldrop
Geldrop is een plaats in de gemeente Geldrop-Mierlo (procincie Noord-Brabant), gelegen aan het Eindhovens Kanaal en wordt doorsneden door de Kleinde Dommel en de spoorlijn Eindhoven-Weert. De plaats telt 28.097 inwoners (2009). Geldrop ligt in het zuidoosten van Nederland, ongeveer zes kilometer ten zuidoosten van Eindhoven. Historisch gezien is Geldrop ontstaan uit 3 kernen: Het eigenlijke Geldrop, Braakhuizen, dat ten oosten van de Kleine Dommel ligt en Hoog Geldrop ten westen van de spoorlijn, de belangrijkste nederzetting van de vroegere gemeente Zesgehuchten.

De gemeente Geldrop verenigde zich in 1921 met Zesgehuchten, waarvan het echter in 1972 weer dat deel verloor aan de gemeente Eindhoven, met daarop de wijk Tivoli en de gehuchten Riel en Gijzenrooij. Op 1 januari 2004 fuseerde ze met Mierlo tot Gedrop-Mierlo.

Huurwoning in Geldrop
Domica Eindhoven heeft het grootste woning aanbod in Geldrop en omgeving. Met meer dan 200 woningen in alle prijsklassen biedt Geldrop voor een ieder een huurwoning. Een huurwoning vinden in de gemeente Geldrop is dus via Domica Eindhoven zo gedaan. Onze adviseur kennen Geldrop goed en staan u graat te woord om u te helpen met het vinden van een passende huurwoning. Bezoek ons kantoor aan de Hoogstraat 10 in Eindhoven of neem telefonisch contact op op telefoonnummer 040-7820040.