Domica

50 woningen zijn verhuurd in de laatste 30 dagen.

Onze medewerkers

Wie zijn wij? Via deze weg willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken onze medewerkers aan u voorstellen. 
Cynthia Schmal

Cynthia Schmal

Een woning bezichtigen? Bel of mail mij en ik help je graag!
071-8200378
Digna Strolenberg

Digna Strolenberg

Heb je een vraag over huur of verhuur? Bel of mail en ik sta je graag te woord!
071-8200378
Dorota Golanska

Dorota Golanska

Mw. D. (Dorota) Golanska
Commercieel binnen- en buitendienst medewerker
d.golanska@domica.nl

Sinds maart 2013 ben ik werkzaam bij Domica ’s-Hertogenbosch.

Hier fungeer ik als eerste aanpreekpunt voor woningzoekenden zowel als verhuurders. Het is mijn taak om de woonwensen zo volledig mogelijk in kaart te brengen en daar de juiste woningen bij te matchen. Mijn verdere taken bestaan uit het ondersteunen van onze collega`s van de buitendienst in de daarbij voorkomende administratieve werkzaamheden. Door de afwisseling in mijn functie en de uiteenlopende kennismakingen is geen enkele dag hetzelfde. Vol van enthousiasme en toewijding zijn wij u graag van dienst.
06-13130695
Erik Keizer

Erik Keizer

Zorgeloos huren of verhuren met Domica Apeldoorn

De werknemers van domica apeldoorn hebben zich ontwikkeld tot een vakkundig, enthousiast en klantvriendelijk team. Wij stellen u als klant centraal; het uiteindelijke doel van ons team is u te helpen met het verhuren van uw onroerend goed of het vinden van woonruimte welke voldoet aan uw woonwensen. U bent van harte welkom bij ons kantoor gelegen in de binnenstad van apeldoorn, om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

In 2009 heb ik de kans gekregen om als stagiaire het team in Apeldoorn te versterken. Mijn eerste taken waren onder andere het voorbereiden en het afronden van de afspraken van de aanwezige verhuurmakelaars. Gedurende deze periode heb ik mij kunnen ontwikkelen tot zelfstandige verhuurmakelaar en hechtte ik steeds meer waarde aan de dankbaarheid van zowel de huurders als de verhuurders bij het ondertekenen van de huurovereenkomst en het opleveren van de woning.

Na mijn stage kreeg ik het mooie aabod om werkzaam te blijven op dit kantoor en die kans heb ik met 200% aangegrepen. Na een aantal jaar ervaring als verhuurmakelaar en manager van de vestiging Apeldoorn heb ik in 2013 het kantoor overgenomen.

Net als mijn collega's houd ik mij bezig met de dagelijkse gang van zaken en ondersteun ik waar mogelijk. Met ruim 6 jaar ervaring als verhuurmakelaar in Apeldoorn weet ik inmiddels wat onze klanten belangrijk vinden en daar focus ik mij op. Bij ieder contact probeer ik onze huurders en verhuurders duidelijk uit te leggen wat de beste te nemen stappen zijn. Eerlijkheid, betrokkenheid en professionaliteit zie ik als de meest belangrijke kenmerken van mijn algehele benadering en werkwijze.

Ik heet u van harte welkom bij Domica Apeldoorn!
Henry van Swam

Henry van Swam

Zorgeloos huren, verhuren beheren bij Domica Venlo

De vastgoedadviseurs en advieuses van domica Venlo hebben zich ontwikkeld tot een vakkundig, enthousiast en klantvriendelijk team. Wij stellen u als klant centraal; het uiteindelijke doel van ons team is u te helpen en adviseren met het verhuren van uw onroerend goed of het vinden van woonruimte welke voldoet aan uw woonwensen. U bent van harte welkom bij ons kantoor gelegen in het centrum van Venlo, om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Twee jaar geleden ben ik Domica Venlo gestart, vanwege het feit dat ik geloof dat de huurmarkt de toekomst heeft. Ik heb altijd al een passie voor vastgoed gehad en voor ondernemen en dit was de kans. Wat dit vak zo leuk en uitdagend maakt is dat het een ontzettend dynamische markt is waarbij je met heel veel verschillende soorten mensen te maken hebt. Geen dag is voor ons hetzelfde. De ene keer zoek je voor een student een leuke gezellige kamer en de andere keer ben je samen met een gezin op zoek naar een riante woning waarbij hele andere aspecten van belang zijn. Weer een ander moment maak je een mooie deal met een ontwikkelaar, belegger of particuliere verhuurder.  Dit maakt van elke dag weer een nieuwe uitdaging. Het is aan ons de taak om snel te schakelen tussen de wensen van zowel de huurder als de verhuurder. Een transparante werkwijze en goede kennis van de huidige markt is daarbij erg belangrijk. Door onze enthousiaste en ambitieuze instelling gaan wij altijd een stap verder en kunnen wij u snel aan een nieuwe woonruimte helpen.

Ik zie u graag tegemoet op ons kantoor in Venlo.


Carefree rentals, rent The real estate consultants and manage at Domica Venlo Venlo advieuses of domica have developed into a skilled, enthusiastic and customer-friendly team. We propose to you as Customer Central; the ultimate goal of our team is to help and advise you with letting your property or finding housing that meets your wishes. You are welcome at our office located in the Centre of Venlo, to get acquainted and to discuss the possibilities.

Two years ago I Domica Venlo started, due to the fact that I believe that the rental market is the future. I've always had a passion for real estate and of enterprise and this was the chance. What this box so fun and challenging is that it is a very dynamic market where you're dealing with a lot of different types of people. No day is the same for us. The one time you search for a student a nice cosy room and the other time you're together with a family looking for a spacious property which all other aspects are important. Yet another time to make a nice deal with a developer, investor or private home. This makes every day a new challenge. It is up to us the task to quickly switch between the demands of both the tenant and the landlord. A transparent working method and good knowledge of the current market is very important. Submitted by our enthusiastic and ambitious institution we always go one step further and we can quickly help to a new living space.

I looking forward to see you at our office in Venlo.
Joost van Kasteren

Joost van Kasteren

Bij Joost kunt u terecht met betrekking tot al uw vragen omtrendt de verhuur en beheer (technisch en commercieel) van uw woning(en). Ook voor advies inzake vastgoedbelegging, renovatie en realisatie is Joost uw contactpersoon. Joost is gespecialiseerd in het, op maat, opstellen en uitwerken van (ver)huurplannen en beheerplannen.

Wij zijn uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woningen voor particulieren en bedrijven door het hele land.
Domica genereert het grootste woningaanbod aan huurwoningen. Het team van Domica bestaat uit gedreven ondernemers en verhuurmakelaars. Wij helpen u graag met het vinden van de huurwoning die aan al uw woonwensen voldoet en begeleiden u bij het gehele proces wat hierbij komt kijken. Nadat u zich bij ons als woningzoekende heeft ingeschreven, kunt u geheel vrijblijvend en onbeperkt bezichtigingen inplannen in misschien wel uw toekomstige droomhuis!
0407820040
Madelon Wolf

Madelon Wolf

Madelon Wolf, directeur Domica Leiden

Welkom bij Domica Leiden, mijn naam is Madelon Wolf.

In januari 2015 is het kantoor aan de Langebrug in Leiden geopend. Bent u woningzoekende, of heeft u onroerend goed? Wij ontvangen u graag op ons kantoor om uw wensen door te spreken, uiteraard met een goede kop koffie.  

Mijn passie is mensen blij maken, dit door een perfecte match vinden tussen vraag en aanbod. Een transparante werkwijze vind ik erg belangrijk, het is een snelle markt die soms nog wel eens ingewikkeld kan lijken. U kunt dan ook altijd met vragen bij ons terecht. Wat zijn de volgende stappen voor u als huurder, of zullen we kijken naar de optie voor tijdelijke verhuur van uw te koop staande woning?  

Mensen blij naar huis laten gaan is mijn doel, en daarvoor gaan wij bij Domica Leiden altijd een stapje verder.
Marcel Viola

Marcel Viola

Zorgeloos (ver)huren doet u via Domica Arnhem

De medewerk(st)ers van Domica Arnhem hebben zich ontwikkeld tot een vakkundig, enthousiast en klantvriendelijk team. Wij stellen u als klant centraal; het uiteindelijke doel van ons team is u te helpen met het verhuren van uw onroerend goed of het vinden van een woning die voldoet aan uw woonwensen. U kunt ons ook persoonlijk ontmoeten op ons kantoor gelegen aan de Steenstraat 71 te Arnhem.

Mijn naam is Marcel Viola, inmiddels al weer geruime tijd (sinds 2009) actief in de vastgoedbranche in Arnhem. Vanuit een financiële discipline heb ik dit kantoor vanaf de basis weer opgebouwd tot een belangrijke partij in Arnhem. We werken met een hecht team van gedreven medewerkers. Een groot netwerk aan relaties en tevreden klanten zorgt voor een stabiele organisatie, waarvoor we iedere dag met veel enthousiasme klaar staan voor onze huurders en verhuurders. De regionale betrokkenheid heeft voor zowel een potentiële huurder, als verhuurder enorm veel voordelen. Je hebt één aanspreekpunt die je begeleidt van a tot z in het totale traject. Jouw verhuurmakelaar weet de weg, kent de markt en kan je daardoor optimaal adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie.

Eind 2012 heb ik gezamenlijk met enkele enthousiaste collegae van het eerste uur een nieuwe landelijke franchiseformule Domica Nederland gelanceerd. Gezamenlijk beschikken wij over een jarenlang expertise op het gebied van huur, verhuur en beheer van woonruimte. Vanwege het feit dat wij allen niet alleen in de rol van franchisegever acteren maar ook regionaal kantoren exploiteren als franchisenemer, zijn wij op de hoogte van zowel de regionale als de landelijke verhuurmarkt.

Marcel Viola
Directeur
m.viola@domica.nl
Mardjan Mohammadi

Mardjan Mohammadi

Mardjan is uw contactpersoon aangaande de verhuur van uw woning of aangaande de huur van uw droomhuis!
040-7820040
Nadia Kleefstra

Nadia Kleefstra

Nadia is uw contactpersoon aangaande de verhuur van uw woning of aangaande de huur van uw droomhuis!

Domica Eindhoven:
Wij zijn uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woningen voor particulieren en bedrijvenin de Regio Eindhoven.
Domica genereert het grootste woningaanbod aan huurwoningen. Het team van Domica bestaat uit gedreven team van verhuurmakelaars en vastgoedadviseurs. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste huurwoning of met het vinden van de juiste huurder. Een woningbestand van duizenden huurwoningen en een klantenbestand van honderden woningzoekende dragen hier aan bij.
0407820040 06-46625049
Nick Rooijakkers

Nick Rooijakkers

Nick is uw contactpersoon aangaande de verhuur van uw woning of aangaande de huur van uw droomhuis!

Domica Eindhoven:
Wij zijn uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woningen voor particulieren en bedrijvenin de Regio Eindhoven.
Domica genereert het grootste woningaanbod aan huurwoningen. Het team van Domica bestaat uit gedreven team van verhuurmakelaars en vastgoedadviseurs. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste huurwoning of met het vinden van de juiste huurder. Een woningbestand van duizenden huurwoningen en een klantenbestand van honderden woningzoekende dragen hier aan bij.
0407820040
Rolf Weijma

Rolf Weijma

In de afgelopen 7 jaren is er veel veranderd in de huurmarkt. Rolf Weijma is mijn naam en ik heb het genoegen gehad om in deze afgelopen turbulente periode te mogen starten als Verhuurmakelaar bij Domica Apeldoorn. In deze periode heb ik enorm veel ervaring op mogen doen in de vastgoedmarkt van Apeldoorn. De heimwee naar mijn geboortegrond begon boven te drijven en via Domica Nederland heb ik vorig jaar de kans gekregen om mijn droom uit te laten komen: een eigen makelaarskantoor onder de vlag van Domica Nederland in Enschede en omgeving. Met veel plezier en hard werken heb ik de zaak opgestart en inmiddels heb ik vele tientallen huurders mogen verblijden met een nieuwe woning en heb daarmee ook vele tientallen verhuurders/eigenaren geholpen aan betrouwbare en goed gescreende huurders. Ook een woonruimte beschikbaar? Neem vrijblijvend contact op met Domica Enschede (nu nog gevestigd in Apeldoorn) en graag leg ik u de voorwaarden en voordelen van verhuur via Domica uit.
Stefan van Laar

Stefan van Laar

Ik ben Stefan van Laar, een makelaar waarbij verhuur, verkoop en beheer door de aderen stroomt. Na  5,5 jaar gewerkt te hebben op kantoor Domica Amersfoort en Domica Amsterdam ben ik neergestreken in 't Gooi waar ik tevens woonachtend ben. In deze soms lastige en zeer lokale verhuurmarkt kan ik dus zeggen de nodige ervaring te hebben vergaard en goed op de hoogte ben van de markt en wet en regelgeving. Een goede, langdurige  band opbouwen met zowel huurder als verhuurder heb ik hoog in het vaandel staan. Dat wil ik elke dag optimaliseren en samen succesvol worden binnen de markt. Wilt u meer over onze organisatie te weten komen, onze dienstverlening of meer over mij in persoon? Loop eens binnen op ons kantoor aan de Kerkbrink 33 te Hilversum, drinken we samen een bakje koffie en bespreken we de ver(huur) mogelijkheden,

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Stefan van Laar

Domica Hilversum
Kerkbrink 33
1211 BW Hilversum
hilversum@domica.nl
035-2018411 of 06-42181226

0352018411 0642181226
Tom Bakkers

Tom Bakkers

Tom is uw contactpersoon aangaande de verhuur van uw woning of aangaande de huur van uw droomhuis!

Domica Eindhoven:
Wij zijn uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woningen voor particulieren en bedrijvenin de Regio Eindhoven.
Domica genereert het grootste woningaanbod aan huurwoningen. Het team van Domica bestaat uit gedreven team van verhuurmakelaars en vastgoedadviseurs. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste huurwoning of met het vinden van de juiste huurder. Een woningbestand van duizenden huurwoningen en een klantenbestand van honderden woningzoekende dragen hier aan bij.
0407820040
Cynthia Schmal

Cynthia Schmal

Een woning bezichtigen? Bel of mail mij en ik help je graag!
071-8200378
Digna Strolenberg

Digna Strolenberg

Heb je een vraag over huur of verhuur? Bel of mail en ik sta je graag te woord!
071-8200378
Dorota Golanska

Dorota Golanska

Mw. D. (Dorota) Golanska
Commercieel binnen- en buitendienst medewerker
d.golanska@domica.nl

Sinds maart 2013 ben ik werkzaam bij Domica ’s-Hertogenbosch.

Hier fungeer ik als eerste aanpreekpunt voor woningzoekenden zowel als verhuurders. Het is mijn taak om de woonwensen zo volledig mogelijk in kaart te brengen en daar de juiste woningen bij te matchen. Mijn verdere taken bestaan uit het ondersteunen van onze collega`s van de buitendienst in de daarbij voorkomende administratieve werkzaamheden. Door de afwisseling in mijn functie en de uiteenlopende kennismakingen is geen enkele dag hetzelfde. Vol van enthousiasme en toewijding zijn wij u graag van dienst.
06-13130695
Erik Keizer

Erik Keizer

Zorgeloos huren of verhuren met Domica Apeldoorn

De werknemers van domica apeldoorn hebben zich ontwikkeld tot een vakkundig, enthousiast en klantvriendelijk team. Wij stellen u als klant centraal; het uiteindelijke doel van ons team is u te helpen met het verhuren van uw onroerend goed of het vinden van woonruimte welke voldoet aan uw woonwensen. U bent van harte welkom bij ons kantoor gelegen in de binnenstad van apeldoorn, om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

In 2009 heb ik de kans gekregen om als stagiaire het team in Apeldoorn te versterken. Mijn eerste taken waren onder andere het voorbereiden en het afronden van de afspraken van de aanwezige verhuurmakelaars. Gedurende deze periode heb ik mij kunnen ontwikkelen tot zelfstandige verhuurmakelaar en hechtte ik steeds meer waarde aan de dankbaarheid van zowel de huurders als de verhuurders bij het ondertekenen van de huurovereenkomst en het opleveren van de woning.

Na mijn stage kreeg ik het mooie aabod om werkzaam te blijven op dit kantoor en die kans heb ik met 200% aangegrepen. Na een aantal jaar ervaring als verhuurmakelaar en manager van de vestiging Apeldoorn heb ik in 2013 het kantoor overgenomen.

Net als mijn collega's houd ik mij bezig met de dagelijkse gang van zaken en ondersteun ik waar mogelijk. Met ruim 6 jaar ervaring als verhuurmakelaar in Apeldoorn weet ik inmiddels wat onze klanten belangrijk vinden en daar focus ik mij op. Bij ieder contact probeer ik onze huurders en verhuurders duidelijk uit te leggen wat de beste te nemen stappen zijn. Eerlijkheid, betrokkenheid en professionaliteit zie ik als de meest belangrijke kenmerken van mijn algehele benadering en werkwijze.

Ik heet u van harte welkom bij Domica Apeldoorn!
Henry van Swam

Henry van Swam

Zorgeloos huren, verhuren beheren bij Domica Venlo

De vastgoedadviseurs en advieuses van domica Venlo hebben zich ontwikkeld tot een vakkundig, enthousiast en klantvriendelijk team. Wij stellen u als klant centraal; het uiteindelijke doel van ons team is u te helpen en adviseren met het verhuren van uw onroerend goed of het vinden van woonruimte welke voldoet aan uw woonwensen. U bent van harte welkom bij ons kantoor gelegen in het centrum van Venlo, om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Twee jaar geleden ben ik Domica Venlo gestart, vanwege het feit dat ik geloof dat de huurmarkt de toekomst heeft. Ik heb altijd al een passie voor vastgoed gehad en voor ondernemen en dit was de kans. Wat dit vak zo leuk en uitdagend maakt is dat het een ontzettend dynamische markt is waarbij je met heel veel verschillende soorten mensen te maken hebt. Geen dag is voor ons hetzelfde. De ene keer zoek je voor een student een leuke gezellige kamer en de andere keer ben je samen met een gezin op zoek naar een riante woning waarbij hele andere aspecten van belang zijn. Weer een ander moment maak je een mooie deal met een ontwikkelaar, belegger of particuliere verhuurder.  Dit maakt van elke dag weer een nieuwe uitdaging. Het is aan ons de taak om snel te schakelen tussen de wensen van zowel de huurder als de verhuurder. Een transparante werkwijze en goede kennis van de huidige markt is daarbij erg belangrijk. Door onze enthousiaste en ambitieuze instelling gaan wij altijd een stap verder en kunnen wij u snel aan een nieuwe woonruimte helpen.

Ik zie u graag tegemoet op ons kantoor in Venlo.


Carefree rentals, rent The real estate consultants and manage at Domica Venlo Venlo advieuses of domica have developed into a skilled, enthusiastic and customer-friendly team. We propose to you as Customer Central; the ultimate goal of our team is to help and advise you with letting your property or finding housing that meets your wishes. You are welcome at our office located in the Centre of Venlo, to get acquainted and to discuss the possibilities.

Two years ago I Domica Venlo started, due to the fact that I believe that the rental market is the future. I've always had a passion for real estate and of enterprise and this was the chance. What this box so fun and challenging is that it is a very dynamic market where you're dealing with a lot of different types of people. No day is the same for us. The one time you search for a student a nice cosy room and the other time you're together with a family looking for a spacious property which all other aspects are important. Yet another time to make a nice deal with a developer, investor or private home. This makes every day a new challenge. It is up to us the task to quickly switch between the demands of both the tenant and the landlord. A transparent working method and good knowledge of the current market is very important. Submitted by our enthusiastic and ambitious institution we always go one step further and we can quickly help to a new living space.

I looking forward to see you at our office in Venlo.
Joost van Kasteren

Joost van Kasteren

Bij Joost kunt u terecht met betrekking tot al uw vragen omtrendt de verhuur en beheer (technisch en commercieel) van uw woning(en). Ook voor advies inzake vastgoedbelegging, renovatie en realisatie is Joost uw contactpersoon. Joost is gespecialiseerd in het, op maat, opstellen en uitwerken van (ver)huurplannen en beheerplannen.

Wij zijn uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woningen voor particulieren en bedrijven door het hele land.
Domica genereert het grootste woningaanbod aan huurwoningen. Het team van Domica bestaat uit gedreven ondernemers en verhuurmakelaars. Wij helpen u graag met het vinden van de huurwoning die aan al uw woonwensen voldoet en begeleiden u bij het gehele proces wat hierbij komt kijken. Nadat u zich bij ons als woningzoekende heeft ingeschreven, kunt u geheel vrijblijvend en onbeperkt bezichtigingen inplannen in misschien wel uw toekomstige droomhuis!
0407820040
Madelon Wolf

Madelon Wolf

Madelon Wolf, directeur Domica Leiden

Welkom bij Domica Leiden, mijn naam is Madelon Wolf.

In januari 2015 is het kantoor aan de Langebrug in Leiden geopend. Bent u woningzoekende, of heeft u onroerend goed? Wij ontvangen u graag op ons kantoor om uw wensen door te spreken, uiteraard met een goede kop koffie.  

Mijn passie is mensen blij maken, dit door een perfecte match vinden tussen vraag en aanbod. Een transparante werkwijze vind ik erg belangrijk, het is een snelle markt die soms nog wel eens ingewikkeld kan lijken. U kunt dan ook altijd met vragen bij ons terecht. Wat zijn de volgende stappen voor u als huurder, of zullen we kijken naar de optie voor tijdelijke verhuur van uw te koop staande woning?  

Mensen blij naar huis laten gaan is mijn doel, en daarvoor gaan wij bij Domica Leiden altijd een stapje verder.
Marcel Viola

Marcel Viola

Zorgeloos (ver)huren doet u via Domica Arnhem

De medewerk(st)ers van Domica Arnhem hebben zich ontwikkeld tot een vakkundig, enthousiast en klantvriendelijk team. Wij stellen u als klant centraal; het uiteindelijke doel van ons team is u te helpen met het verhuren van uw onroerend goed of het vinden van een woning die voldoet aan uw woonwensen. U kunt ons ook persoonlijk ontmoeten op ons kantoor gelegen aan de Steenstraat 71 te Arnhem.

Mijn naam is Marcel Viola, inmiddels al weer geruime tijd (sinds 2009) actief in de vastgoedbranche in Arnhem. Vanuit een financiële discipline heb ik dit kantoor vanaf de basis weer opgebouwd tot een belangrijke partij in Arnhem. We werken met een hecht team van gedreven medewerkers. Een groot netwerk aan relaties en tevreden klanten zorgt voor een stabiele organisatie, waarvoor we iedere dag met veel enthousiasme klaar staan voor onze huurders en verhuurders. De regionale betrokkenheid heeft voor zowel een potentiële huurder, als verhuurder enorm veel voordelen. Je hebt één aanspreekpunt die je begeleidt van a tot z in het totale traject. Jouw verhuurmakelaar weet de weg, kent de markt en kan je daardoor optimaal adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie.

Eind 2012 heb ik gezamenlijk met enkele enthousiaste collegae van het eerste uur een nieuwe landelijke franchiseformule Domica Nederland gelanceerd. Gezamenlijk beschikken wij over een jarenlang expertise op het gebied van huur, verhuur en beheer van woonruimte. Vanwege het feit dat wij allen niet alleen in de rol van franchisegever acteren maar ook regionaal kantoren exploiteren als franchisenemer, zijn wij op de hoogte van zowel de regionale als de landelijke verhuurmarkt.

Marcel Viola
Directeur
m.viola@domica.nl
Mardjan Mohammadi

Mardjan Mohammadi

Mardjan is uw contactpersoon aangaande de verhuur van uw woning of aangaande de huur van uw droomhuis!
040-7820040
Nadia Kleefstra

Nadia Kleefstra

Nadia is uw contactpersoon aangaande de verhuur van uw woning of aangaande de huur van uw droomhuis!

Domica Eindhoven:
Wij zijn uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woningen voor particulieren en bedrijvenin de Regio Eindhoven.
Domica genereert het grootste woningaanbod aan huurwoningen. Het team van Domica bestaat uit gedreven team van verhuurmakelaars en vastgoedadviseurs. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste huurwoning of met het vinden van de juiste huurder. Een woningbestand van duizenden huurwoningen en een klantenbestand van honderden woningzoekende dragen hier aan bij.
0407820040 06-46625049
Nick Rooijakkers

Nick Rooijakkers

Nick is uw contactpersoon aangaande de verhuur van uw woning of aangaande de huur van uw droomhuis!

Domica Eindhoven:
Wij zijn uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woningen voor particulieren en bedrijvenin de Regio Eindhoven.
Domica genereert het grootste woningaanbod aan huurwoningen. Het team van Domica bestaat uit gedreven team van verhuurmakelaars en vastgoedadviseurs. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste huurwoning of met het vinden van de juiste huurder. Een woningbestand van duizenden huurwoningen en een klantenbestand van honderden woningzoekende dragen hier aan bij.
0407820040
Rolf Weijma

Rolf Weijma

In de afgelopen 7 jaren is er veel veranderd in de huurmarkt. Rolf Weijma is mijn naam en ik heb het genoegen gehad om in deze afgelopen turbulente periode te mogen starten als Verhuurmakelaar bij Domica Apeldoorn. In deze periode heb ik enorm veel ervaring op mogen doen in de vastgoedmarkt van Apeldoorn. De heimwee naar mijn geboortegrond begon boven te drijven en via Domica Nederland heb ik vorig jaar de kans gekregen om mijn droom uit te laten komen: een eigen makelaarskantoor onder de vlag van Domica Nederland in Enschede en omgeving. Met veel plezier en hard werken heb ik de zaak opgestart en inmiddels heb ik vele tientallen huurders mogen verblijden met een nieuwe woning en heb daarmee ook vele tientallen verhuurders/eigenaren geholpen aan betrouwbare en goed gescreende huurders. Ook een woonruimte beschikbaar? Neem vrijblijvend contact op met Domica Enschede (nu nog gevestigd in Apeldoorn) en graag leg ik u de voorwaarden en voordelen van verhuur via Domica uit.
Stefan van Laar

Stefan van Laar

Ik ben Stefan van Laar, een makelaar waarbij verhuur, verkoop en beheer door de aderen stroomt. Na  5,5 jaar gewerkt te hebben op kantoor Domica Amersfoort en Domica Amsterdam ben ik neergestreken in 't Gooi waar ik tevens woonachtend ben. In deze soms lastige en zeer lokale verhuurmarkt kan ik dus zeggen de nodige ervaring te hebben vergaard en goed op de hoogte ben van de markt en wet en regelgeving. Een goede, langdurige  band opbouwen met zowel huurder als verhuurder heb ik hoog in het vaandel staan. Dat wil ik elke dag optimaliseren en samen succesvol worden binnen de markt. Wilt u meer over onze organisatie te weten komen, onze dienstverlening of meer over mij in persoon? Loop eens binnen op ons kantoor aan de Kerkbrink 33 te Hilversum, drinken we samen een bakje koffie en bespreken we de ver(huur) mogelijkheden,

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Stefan van Laar

Domica Hilversum
Kerkbrink 33
1211 BW Hilversum
hilversum@domica.nl
035-2018411 of 06-42181226

0352018411 0642181226
Tom Bakkers

Tom Bakkers

Tom is uw contactpersoon aangaande de verhuur van uw woning of aangaande de huur van uw droomhuis!

Domica Eindhoven:
Wij zijn uw partner bij de huur, verhuur en beheer van woningen voor particulieren en bedrijvenin de Regio Eindhoven.
Domica genereert het grootste woningaanbod aan huurwoningen. Het team van Domica bestaat uit gedreven team van verhuurmakelaars en vastgoedadviseurs. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste huurwoning of met het vinden van de juiste huurder. Een woningbestand van duizenden huurwoningen en een klantenbestand van honderden woningzoekende dragen hier aan bij.
0407820040

Social