Domica

33 Eigenschaften haben in der letzten vermietet 30 Tage.
Domica Meppel

Domica Meppel

P/a Assendorperstraat 8 8011KA ZWOLLE
Domica Meppel is de verhuurmakelaar van Meppel en omstreken.


Op zoek naar appartement, studio, studentenkamer, vrijstaande villa, of gezinswoning? Lekker centraal wonen in het gezellige en karakteristieke centrum?
Of op zoek naar de rust en ruimte van onze populaire woonwijken? Bij Domica Meppel hebben wij een breed aanbod woningen in alle prijsklassen, zowel in Meppel als de Gemeenten daarbuiten.

Als actieve en succesvolle verhuurmakelaar zijn wij continu op zoek naar uitbreiding en verbreding van ons woningaanbod. Heeft u een woning te huur, bijvoorbeeld omdat verkoop lastig verloopt, en u wilt verhuren onder de Leegstandwet? of bent u (institutioneel) belegger, en zoekt u een betrouwbare, stabiele en professionele partner voor de verhuur en het beheer van de portefeuille? Laat u geheel vrijblijvend adviseren. Domica Meppel is u hierin graag van dienst!

Meer weten? Een afspraak maken? Direct inschrijven als woningzoeker? Bel of mail naar onze vestiging in Zwolle/Meppel. Onze collega’s kunnen u alles vertellen over de vele (ver)huur mogelijkheden.

Social