Aankoopbegeleiding door Domica Enschede

Het is geen geheim meer; wanneer u enig kapitaal bezit dan rendeert een gemiddelde bank niet echt meer. Stel: u bezit een bedrag van € 100.000,- en dit staat op de bank tegen een rente van 0,8%. Dit levert u € 800,00 rente op. Echter; uw vermogensbelasting kost u 1,25% oftewel € 1250,00. U verliest dus jaarlijks € 450,00 op uw kapitaal.

Beleggen is dus in veel gevallen een optie die u meer rendement oplevert. Wist u dat de aanschaf van een appartement u al gauw 8 tot 10% rendement op kan leveren?

Domica Enschede is dagelijks bezig met de verhuur van woningen en appartementen. Hierdoor zitten wij met de neus boven op de markt en weten wij wat er speelt. De medewerkers van Domica Enschede kunnen u daarom voorzien van een goed advies als het gaat om aankoop van vastgoed en wij kunnen derhalve uw geld laten renderen.

In een gesprek met u kunnen wij u de mogelijkheden voor aankoopbegeleiding verder uitleggen. Wilt u uw kapitaal ook laten renderen? Bel dan voor een afspraak met een medewerker van Domica Enschede 053-7820500.