Domica

28 Eigenschaften haben in der letzten vermietet 30 Tage.

Domica zoekt een Mobiele Makelaar voor regio Leeuwarden

Maak een vliegende start als ondernemer bij verhuurmakelaar Domica

Wegens grote vraag van huurders en verhuurders zijn wij op zoek naar een ondernemende Fries die als "Mobiele Makelaar' wil gaan beginnen in de regio Leeuwarden.

Domica, de grootste verhuurmakelaar van Nederland!

Domica is de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Bij Domica huur je geen huis maar je nieuwe ‘thuis’. Doordat wij onze huurders en verhuurders persoonlijk kennen, zijn wij in staat om snel en doeltreffend de juiste match te maken. Naast het vinden van de juiste huurder, adviseren wij de verhuurder hoe hij een maximaal rendement uit zijn onroerend goed haalt en leegstand beperkt wordt. Bovendien assisteren wij graag bij beheer. Hierdoor hoeft de verhuurder zich geen zorgen meer te maken over de administratieve en technische rompslomp rondom de verhuur van zijn panden. Kortom: Domica zorgt ervoor dat huurders en verhuurders zich bij ons thuis voelen. 

Domica heeft op dit moment 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk gerund door enthousiaste ondernemers, die met behulp van onze formule al vele mensen aan een nieuwe thuis hebben geholpen. Door onze nauwe samenwerking wordt het landelijk succes en uitgebreide netwerk, op lokaal niveau aangevuld met de regionale kennis van onze ondernemers. 

Om ons netwerk verder uit te breiden en iedereen nog beter van dienst te zijn, zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven ondernemers die Domica samen met ons nog verder op de kaart kunnen zetten. 

Wat onderscheidt de Domica franchiseformule: Onze missie is; “Bij Domica voelt iedereen zich thuis!”
Dat geldt niet alleen voor de huurder of verhuurder, maar ook voor al onze collega’s. Door onze jarenlange ervaring in de verhuurmakelaardij hebben wij een gedegen kennis van de markt. Het Domica team bestaat uit 60 gedreven collega’s die hun kennis over de verhuurmakelaardij met je delen en waarmee je ideeën en kansen die zich voordoen kunt bespreken. Je werkt als Mobiele Makelaar dus nooit alleen!

 
Wij ondersteunen franchisenemers actief:
De Mobiele Makelaar: een vliegende start als zelfstandig ondernemer met Domica! 
Heb jij ambitie en ondernemersgeest? Heb je affiniteit met de dynamische onroerend goed markt? Dan heb jij alles in je om succesvol Mobiele Makelaar te worden bij én met Domica. 

Wij helpen je op weg met de ‘Domica Starkerskit’; een compleet ondernemerspakket waardoor je meteen kunt starten als Domica verhuurmakelaar in de door jouw gekozen regio.

De Domica Starterskit omvat o.a.:
-een lease auto in de Domica huisstijl,
-een laptop met alle Domica programma’s en bestanden,
-een lokaal telefoonnummer, inhoudelijke- en commerciële trainingen, 
-drukwerk, POS-materiaal
-een franchisecontract van 2 jaar 
en natuurlijk de ondersteuning van het Domica team. Ook als startende ondernemer voel jij je thuis bij Domica!
 
Ben jij onze nieuwe Mobiele Makelaar in Friesland? Kijk dan snel voor meer info op De Mobiele Makelaar of mail naar info@demobielemakelaar.nl

Social