Domica Rotterdam – rental agency

Domica Rotterdam – rental agency 

Voor een verhuur makelaar in Rotterdam met een landelijk netwerk bent u bij Domica Rotterdam aan het juiste adres. Direct een huis, appartement of studio huren met een goede service en begeleiding, dat is Domica. En dit alles tegen een juiste huurprijs. Uw verhuurmakelaar Domica Rotterdam kunt u benaderen voor zowel een woning huren als verhuren van woonruimte.

Huis huren in Rotterdam

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in Rotterdam moet de huurder rechtmatig in Nederland verblijven en meerderjarig zijn. Domica kan u precies informeren over de huurvoorwaarden, zo zijn er bijvoorbeeld ook niet altijd huisdieren toegestaan in bepaalde huurwoningen. De verschillende wijken in Rotterdam kan Domica u allemaal toelichten, samen met de bereikbaarheid en openbare voorzieningen in de omgeving.

Enthousiast geworden? Neem contact op met onze medewerkers, of wandel gerust ons kantoor binnen om uw mogelijkheden te bespreken.

Wie is Domica Rotterdam ?

Domica Rotterdam is een verhuurmakelaar in het centrum van Rotterdam, wij zijn een klein maar zeer deskundig team. Wij bemiddelen in huur en verhuur van kamers tot appartementen, voor korte of lange huurperiode, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd. Ook het verhuren van woningen die in de verkoop staan is voor ons totaal geen probleem, deze worden tijdelijk verhuurd.

Domica Rotterdam geeft u graag informatie voor het verhuren van woningen die in de verkoop staan op basis van de leegstandswet.

 

Groot aanbod van woonruimte

Door onze grote contacten met huurder, verhuurders en grote bedrijven hebben wij elke maand een zeer ruim aanbod beschikbare woningen en hebben wij zeel veel kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe woning.

  • Wij werken met een deskundig team
  • Wij bemiddelen in huur en verhuur
  • Verhuur van woonruimte op basis van No Cure No Pay
  • Een vrijblijvende afspraak is altijd mogelijk
  • We zijn ook gespecialiseerd in woningbeheer via Vivenda Vastgoedmanagement