Verhuurmakelaar Domica Amersfoort hanteert geen wachtlijsten voor huurders

Wij bij verhuurmakelaar Domica Amersfoort hanteren geen wachtlijsten. De huurwoningen die bij domica in Amersfoort beschikbaar zijn, kunnen meteen of snel gehuurd worden. Woningen verhuren doen we al jaren. Onze huurhuizen variëren van studentenkamers en studio's tot appartementen en vrijstaande huurwoningen.

Wilt u een huis huren in Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Soest of Hoevelaken?

Natuurlijk moet u wel voldoen aan eisen van de verhuurder, bijvoorbeeld wat betreft:

-inkomen,

-het (niet) hebben van huisdieren en dergelijke.

De meeste verhuurders vragen een waarborgsom van 1 maand huur. U betaalt Domica als huurder geen courtage als u een woning huurt!

U kunt alleen woningen in Amersfoort bezichtigen als u ingeschreven staat als woningzoekende bij Domica Amersfoort. Bij inschrijving kijken we naar legitimatie, inkomenssituatie en uw woonwensen. Als u ingeschreven staat, nemen we contact met u op als er woning beschikbaar komt die aan uw woonwensen voldoet. Natuurlijk kunt zelf ook onze website of algemene advertentiesites in de gaten houden.

Inschrijven bij Domica Amersfoort kan bij ons op kantoor aan de Hendrik van Viandenstraat, altijd tijdens openingstijden.

De verhuurmakelaars van Domica Amersfoort stellen alles in het werk om een goede match te vinden tussen huurder en verhuurder. Dit doen wij door het verstrekken van duidelijke en complete informatie vooraf en het correct nakomen van gemaakte afspraken. 

Ons kantoor is gevestigd aan de Hendrik van Viandenstraat 34 te amersfoort, 5 dagen per week geopend van 09.00 tot 18.00 uur en telefonisch bereikbaar op 033-4632499.

Bij Domica Amersfoort voelt iedereen zich thuis!