Kamers, appartementen, woonhuizen in Zwolle verhuren

U heeft een woon of bedrijfsruimte in Zwolle en omgeving (Overijssel of Gelderland) die u voor een paar maanden, een aantal jaar of wellicht voor onbepaalde tijd wilt verhuren. Domica Zwolle is de specialist in tijdelijke en permanente verhuur door een uitgebreid netwerk van huurders en ruime kennis van huurrecht en regelgeving door de jaren heen.   

DOMICA Zwolle, volg ons op www.domica.nl/zwolle

=        -  biedt u een intake gesprek op maat over de mogelijkheden en voorwaarden van de verhuur en advies over de huurprijs van uw woning

=         - brengt uw woonruimte onder de aandacht van kandidaten, zowel met een advertentie op domica.nl, als op partnersites als Pararius.nl en Funda.

=         - vindt en selecteert potentiële huurders. We stellen de kandidaat altijd aan u voor, zodat u kunt beslissen of de voorgestelde kandidaat in aanmerking voor het aanhuren van uw woning of appartement. 

=     -   regelt en bespreekt de bezichtigingen met de kandidaat.

=     -   maakt een volledige huurovereenkomst op maat voor uw situatie  

Daarnaast kunnen wij naast de verhuur, u naar wens ondersteunen met het technisch (onderhoud en reparaties) en financieel beheer (innen, controleren en doorstorten van de huur).

Door ons zeer ruime netwerk in de vastgoedmarkt zijn wij in staat ook uw woning in Zwolle snel en goed te verhuren aan de ideale kandidaat.

De verhuurmakelaars van Domica Zwolle staan garant voor Vertrouwd (ver)huren.  U kunt ons bereiken