Uw gemeubileerde woning in Rotterdam verhuren via Domica Rotterdam

U bent in het bezit van een gemeubileerde woning in de regio Rotterdam en wilt deze graag verhuren aan bijvoorbeeld particulieren of expats? Het is dan belangrijk dat uw woning goed gemeubileerd is.  Maar wanneer is uw woning goed gemeubileerd? Domica Rotterdam helpt u graag op weg.

Een woning die goed gemeubileerd is moet aanvoelen als een hotel. Alle belangrijke voorzieningen moeten aanwezig zijn en normaal gesproken hoeft een huurder alleen zijn tandenborstel en kleding mee te nemen. Wij noemen dit een turn-key oplossing
Om de verhuur kans via Domica Rotterdam te vergroten is het belangrijk dat de woning aanvoelt als thuis. Dit kan eenvoudig gebeuren door sfeerverlichting en accessoires. Uw richt uw woning uiteraard zelf in, maar bedenk dat u er niet zelf gaat wonen. Houdt het dus neutraal met de meubels, de muren en verlichting .

Als u uw woning volledig heeft ingericht wilt u natuurlijk dat de huurders hier netjes mee omgaan. Het is daarom belangrijk om bij de sleuteloverdracht een inventarisatielijst te maken. Hier wordt de gehele inventaris op vermeldt. De huurder weet nu wat er op het moment van incheck is, gaat de huurder er weer uit kan dit lijstje weer gemakkelijk worden nagecheckt. 

Wilt u naar aanleiding van dit bericht meer informatie? Neem dan contact op met Domica Rotterdam. Wij helpen u graag verder.
E: rotterdam@domica.nl 
T: 010-2680024