U wilt uw woning in Alkmaar snel verhuren

U bent verhuurder en u wil snel uw huis in Alkmaar snel verhuren aan de toenemende groep expats in Noord-Holland? Uw woning verhuren aan deze interessante groep wordt steeds gebruikelijker in Nederland. Een woning verhuren aan een expat voldoet aan de twee belangrijkste verhuurcriteria: betrouwbaarheid en financieel voordeel. U wilt snel meer weten?

De tips van Domica voor het snel verhuren van uw woning in Alkmaar aan Expats:

  • Huurovereenkomst: met een adequate huurovereenkomst maakt u duidelijke afspraken tussen u en uw expat huurder. Een standaard huurovereenkomst is vaak niet toereikend of rechtsgeldig. De verhuurmakelaars van Domica zijn gespecialiseerd in het correct samenvatten van alle afspraken omtrent de verhuur aan expats
  • Verhuurprijs: De makelaars van DOmica adviseren u graag over de te hanteren huurprijs voor Expats. Deze doelgroep is voornamelijk op zoek naar woningen in het hogere segment in Alkmaar, maar.... Expats verwachten hier ook wat voor terug.  

Inspelen op de stijgende vraag van expats in regio Alkmaar kan als een uiterst lucratieve mogelijkheid worden bestempeld. Expats bevinden zich in Nederland dankzij hun vergaande deskundigheid en de behoefte aan hun professionele ervaring. Om deze redenen bekostigen de werkgevers normaal gesproken de huurkosten. Expats in Alkmaar zoeken doorgaans naar woonruimte in het duurdere segment en zijn overwegend werkgericht. De voordelen hiervan zijn dat u kunt rekenen op een betrouwbare huurder met een stabiel inkomen.

Uw huis verhuren Alkmaar aan expats?

Bent u ook enthousiast geraakt door het aantrekkelijke huurdersprofiel van expats in Alkmaar? Laat u vandaag nog adviseren door de betrouwbare verhuurmakelaar van Domica, bel 020-6391149 of mail naar alkmaar@domica.nl