Hoog rendement en geen leegstand van uw vastgoed in Utrecht?

Voorkom leegstand van uw vastgoed via Domica Utrecht 

Heeft u op dit moment te maken met leegstand van uw onroerend goed in Utrecht of wilt u weten of u meer rendement kunt halen uit uw huidige portefeuille? Wij, de verhuurspecialisten van Domica Utrecht, kunnen u helpen!
 
Bezit u één of meerdere beleggingspanden of overweegt u een object of project 
in de regio Utrecht aan te kopen als belegging. Domica Utrecht weet als geen ander hoe belangrijk rendement is van de verhuur van uw vastgoedportefeuille en denkt graag met u mee. Wij adviseren u tevens graag bij de aankoop van uw belegging of project in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Zeist of Veenendaal.
 

Domica Utrecht heeft grote vraag naar huurwoningen in de regio Utrecht
Het overgrote deel van het aanbod van Domica
Utrecht bestaat uit woningen, appartementen en kamers/studio’s van beleggers. Wij weten wat voor u als belegger belangrijk vind aan een huurder. U bent immers op zoek naar een stabiele bewoner die voor een aantal jaren uw huurder blijft. Daarnaast is het van belang een huurprijs te bepalen die voldoet aan de eisen van het woningwaarderingsstelsel én die past binnen de huidige markt.
 
De verhuurmakelaars van Domica
Utrecht hebben jarenlange ervaring in het verhuren van kamers tot villa’s aan passende huurders, het maken van ‘puntentellingen’ en zijn bovenal bekend met de actuele marktprijzen (met name van belang voor de vrije sector). Wij zijn u dan ook graag van dienst om uw leegstand te minimaliseren en te beoordelen of u op dit moment wel een optimaal rendement haalt uit uw verhuurde object(en). Heeft u 1 woning of een portefeuille met meer dan 50 objecten? Laat u vrijblijvend door Domica Utrecht informeren naar uw verhuurmogelijkheden.

Technisch en Financieel beheer door Vivenda-Vastgoedmanagement

Ook tijdens de huurperiode volledig ontzorgd worden door Domica, dat kan! Via onze partner Vivenda-Vastgoedmanagement wordt uw onroerend goed in Utrecht technisch en fiancieel beheerd tegen een scherp beheertarief. Zo heeft u er geen omkijken naar! De verhuurmakelaars van Domica Utrecht, informeren u graag.