Maximaal rendement op uw vastgoedportefeuille in Almere

Stop leegstand van uw vastgoed in Almere! 

Heeft u op dit moment te maken met leegstand van uw onroerend goed in Almere of wilt u weten of u meer rendement kunt halen uit uw huidige portefeuille in Flevoland? Wij kunnen u helpen!
 
Bezit u één of meerdere beleggingspanden in Lelystad, Almere of elders in Flevoland of overweegt u een object of project 
in de regio Almere aan te kopen als belegging? Domica is de juiste partij!

Domica Almere weet als geen ander hoe belangrijk rendement is van de verhuur van uw vastgoedportefeuille en denkt graag met u mee. Wij adviseren u tevens graag bij de aankoop van uw belegging of project in Almere of Lelystad.
 
Het overgrote deel van het aanbod van Domica
Almere bestaat uit huurwoningen: appartementen en kamers/studio’s van beleggers. Wij weten wat voor u als belegger belangrijk is aan een huurder.

U bent immers op zoek naar een stabiele bewoner die voor een aantal jaren uw huurder blijft. Daarnaast is het van belang een huurprijs te bepalen die voldoet aan de eisen van het woningwaarderingsstelsel én die past binnen de huidige markt. Maximaal rendement een geen gezeur!
 
De verhuurmakelaars van Domica
Almere hebben jarenlange ervaring in het verhuren van kamers tot villa’s in Almere aan passende huurders, bedrijven uit de regio Almere, particulieren en Expats.

Het maken van ‘puntentellingen’ en zijn bovenal bekend met de actuele marktprijzen (met name van belang voor de vrije sector). Wij zijn u dan ook graag van dienst om uw leegstand te minimaliseren en te beoordelen of u op dit moment wel een optimaal rendement haalt uit uw verhuurde object(en).

Heeft u 1 woning of een portefeuille met meer dan 50 objecten, Domica Almere informeert u graag! Laat u vrijblijvend door Domica informeren. Bel snel met een van onze VBO makelaars: 020-6391149