Voor betaalbare huurwoningen of huizen gaat u naar Domica Rotterdam

Op zoek naar een tijdelijke betaalbare huurwoning in Rotterdam ? Bel dan nu Esther Dekker van Domica Rotterdam
Heeft u een nieuwe baan in Rotterdam en bent u op zoek bent naar een nieuwe huurwoning? Of heeft u uw eigen woning verkocht en wacht u op de oplevering van uw nieuwe huurwoning ? Maar waar moet u beginnen? Ons advies: begin bij verhuurmakelaar Domica en bel dé vastgoedspecialist van Rotterdam, Esther Dekker.
Een appartement, studio, tussenwoning, hoekwoning of een twee onder een kap woning. Zowel gestoffeerd als gemeubileerd; bij Domica Rotterdam werken wij met vastgoed professionals die een goed inlevingsvermogen hebben voor hun opdrachtgevers. Met ruim 15 jaar aan ervaring in de vastgoed branche, weten wij snel in welke woning u graag thuis wilt komen.
Domica verhuurt tijdelijk woonruimtes aan expats, het bedrijfsleven en particulieren. Gestoffeerde huizen maar ook gemeubileerde huurwoningen, onze appartementen treft u aan in het aanbod van Domica Rotterdam.
Verder zijn onze woonruimtes beschikbaar voor enkele maanden tot een aantal jaren. De huurprijzen verschillen van € 650 voor een studio tot € 5000 euro per maand voor de luxe penthouses in de bekende woontorens van Rotterdam. Daarnaast zijn onze woningen altijd gestoffeerd en vaak ook gemeubileerd. Dat houdt in snel en plezierig wonen in een huurwoning of appartement van Domica.

Dus als u op zoek bent naar een leuke woonruimte, maak dan gebruik van het Domica Rotterdam en bel Esther Dekker voor het juiste advies. De afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden woningzoekenden in Rotterdam geholpen aan een droomwoning.

 Voor meer informatie: Domica 010-2680024