De voordelen van het inschakelen van een Domica aanhuurmakelaar

Ben je op zoek naar een leuke huurwoning in de randstad, dan heb je vast al aan den lijve ondervonden dat het lastig is om een woning te vinden. Gezien de grote vraag vis je vaak achter het net...  

Voor iedereen die in Nederland een huurwoning zoekt en daarbij professioneel begeleid wil worden, kan een Domica verhuurmakelaar inschakelen als aanhuur makelaar. Als aanhuur makelaar behartigt Domica de belangen van huurders. ‘Als je erover nadenkt is het helemaal niet gek als je als huurder een organisatie in de arm neemt die jouw belangen als huurder behartigt. Houdt er goed rekening mee dat bij elke woning die door een makelaar aangeboden wordt de eigenaar de opdrachtgever is. De makelaar handelt dus in het belang van de eigenaar’ aldus een verhuurmakelaar van Domica.

De aanhuur makelaar, wat kan Domica voor u als woningzoekende betekenen?

Als aanhuur makelaar handelt Domica echt in het belang van de huurder. Naast het feit dat het belang van de huurder vertegenwoordigd wordt, wordt de huurder ook volledig ontzorgt. ‘De huurmarkt in de Randstad is een snelle markt, als je de regels van het spel niet kent vis je als huurder vaak achter het net van jouw droomwoning. Door een aanhuur makelaar in de arm te nemen die de regels wel kent maak je niet alleen meer kans op die ene droomwoning maar weet je ook zeker dat je de woning huurt onder de juiste voorwaarden.’

Een aanhuur makelaar inschakelen, hoe gaat Domica te werk?

Als je Domica als aanhuur makelaar in wilt schakelen maken wij graag een persoonlijke afspraak voor een intake gesprek. Tijdens dit intake gesprek zal Domica jouw woonwensen met je doornemen. Gaandeweg het gesprek maakt Domica een compleet plaatje van jouw zoekwensen en wat voor jou echt belangrijke zaken zijn aan een woning.

Met dit zoekprofiel gaat Domica aan de slag. ‘Op het moment dat wij een stuk of vier woningen gevonden hebben die binnen het zoekprofiel passen, en die ook daadwerkelijk beschikbaar zijn, geven we deze opties door aan de klant’. De klant bepaalt welke woningen een bezichtiging waard zijn. Uiteraard zorgt Domica voor een bezichtigingsafspraak. Samen met jou bekijken wij de woning.

Heeft Domica jouw droomwoning gevonden? Dan onderhandelen wij ook over de huurprijs en bekijken wij het huurcontract. Indien gewenst kan Domica aanwezig zijn bij de incheck zodat een onafhankelijke partij een rapportage maakt van de beginstand van de woning. Dit voorkomt discussies achteraf.

Wil je ook een Domica aanhuurmakelaar inschakelen om je bij te staan bij het vinden van je ideale huurwoning. Bel snel met de Domica vestiging bij jou in de buurt.