Professioneel woningbeheer door Vivenda-Vastgoedmanagement: geen omkijken naar uw vastgoed

 

Ook voor woningbeheer en actief vastgoedmanagement bent u bij verhuurmakelaar Domica aan het juiste adres. Domica heeft een samenwerkingsverband met professionele vastgoedbeheerder Vivenda-Vastgoedmanagement. Een landelijk opererende financiele en technische beheermaatschappij die ruime ervaring heeft op gebied van beheer van kleine vastgoedportefeuilles en individuele woningen van particulieren.

Domica, vertel! Waarom wil ik mijn woning laten beheren door Vivenda-Vastgoedmanagement?
Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is gemak. U geniet van uw rendement uit uw belegging zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Een andere belangrijke reden is het fiscale aspect. Op het moment dat u meerdere objecten in uw bezit heeft en u daar geen actief werk voor verricht kunnen hieraan interessante belastingvoordelen kleven op het moment dat u uw vastgoed in beheer heeft bij een professionele vastgoedbeheerder zoals Vivenda-Vastgoedmanagement. Uw belastingadviseur kan u hier vast over informeren!

Ook voor mensen die in verband met hun werk, al dan niet tijdelijk, naar het buitenland gaan biedt Domica via partner Vivenda-Vastgoedmanagement de mogelijkheid het beheer op zich te nemen gedurende uw afwezigheid. 

U wilt toch ook geen familie of vrienden met beheer op zadelen en u weet zeker dat uw woning op een zo professioneel mogelijke wijze wordt beheerd.