Tijdelijk of permanent een woning in Ede of Wageningen verhuren aan Expats?

Bent u verhuurder en wilt u voor een tijdelijke periode uw huis in Ede verhuren aan betrouwbare huurders ? De keuze voor woningverhuur aan het groeiende aantal expats in de regio Ede-Wageningen is hierbij een logische invulling. Expats worden als verantwoordelijke huurders gezien en de maandelijkse huur wordt doorgaans betaalt door de werkgever. Dit is ook de ervaring van verhuurmakelaars van Domica.

Een woning in Ede of Wageningen via Domica verhuren aan expats is dus een verstandige optie voor tijdelijke verhuur van uw huis. U wilt weten waar u allemaal aan moet denken bij het verhuren van uw woning in Ede of Wageningen? Domica Arnhem geeft u graag wat informatie die u van pas kan komen:

  • Benodigde vergunning: de gemeente Ede dient uw aanvraag in behandeling te nemen en goed te keuren, voordat uw woning officieel als expat woning kan worden verhuurd.
  • Bevindingsstaat: voordat de verhuurperiode van start gaat, is het verstandig om een schriftelijke vaststelling van de staat van uw huis te laten opstellen.

Bij beide bovenstaande acties zijn de verhuurmakelaars van Domica Arnhem u graag van dienst!

Er zijn steeds meer expats in de regio Arnhem, Wageningen en Ede op zoek naar huurwoningen 

Er vestigen zich steeds meer internationale bedrijven in Gelderland, ook in de regio Ede Wageningen zijn zijn expats werkzaam voor deze bedrijven maar ook medewerkers en studenten aan de Landbouw Universiteit Wageningen en de Hogescholen in de omgeving zijn vaak op zoek via Domica naar woonruimte.

Expats zijn bij Domica op zoek naar woningen in het duurdere segment en kiezen veelal voor gemeubileerde huizen. Multinationals en andere grote bedrijven hebben de behoefte aan specifieke vakkennis en laten expats daarom overkomen naar Nederland. De werkgever zorgt doorgaans voor een riant inkomen en voldoet vaak ook aan de huurverplichtingen. En deze regeling is voor u als verhuurder in de regio Ede en Wageningen buitengewoon gunstig.

Tijdelijk verhuren via Domica aan expats?

Is uw huis beschikbaar voor tijdelijke verhuur en wilt u deze aanbieden aan expats? Voordat uw huis officieel op de markt komt als expat woning, komt er graag geheel vrijblijvend een verhuurmakelaar van Domica bij u langs om u te informeren over uw verhuurmogelijkheden bij Domica in Ede of Wageningen. Domica informeert u graag over uw rendement en de risico's van verhuur maar... bovenal over de kansen van verhuur in Ede en Wageningen aan Expats!