Verhuurmakelaar Domica Amsterdam biedt veelal woningen aan van particulieren. Domica Amsterdam bemiddelt tussen de particuliere verhuurder en huurder in Amsterdam, Weesp, Diemen en Amstelveen.

Particulieren bieden om verschillende redenen hun woning aan via Domica Amsterdam. Dit kan zijn omdat de verkoop niet als gewenst verloopt, maar ook omdat een eigenaar bijvoorbeeld naar het buitenland vertrekt.

De prijzen van alle huurwoningen van Domica Amsterdam zijn gebaseerd op de puntentelling zelfstandige woonruimte. Domica Amsterdam werkt alleen volgens alle huidige wet- en regelgevingen.

Domica Amsterdam heeft in alle prijsklassen woningen te huur van zowel particuliere eigenaren als beleggers.  Bent u opzoek naar een huurwoning in Amsterdam? Dan bent u bij Domica Amsterdam aan het juiste adres.

Neem snel contact op met één van de medewerkers van Domica Amsterdam  voor het maken van een afspraak.  U kunt ons bereiken op 020-6391149 of u kunt langskomen bij ons op kantoor aan het Singel 370, 1016 AH Amsterdam. U bent tussen 9.00 en 18.00 uur van harte welkom.