Tekort aan huurwoningen in Leiden, niet bij verhuurmakelaar Domica Leiden!

De stad Leiden kampt, net als de meeste grote steden in Nederland, met een tekort aan kamers huurwoningen. Dat geldt voor zowel huurwoningen in de sociale sector, de geliberaliseerde huurhuizen als de studentenkamers. Betaalbare huurwoningen zijn lastig te vinden in Sleutelstad Leiden.

Voor een huurwoning in de sociale sector kun je terecht op het huurplatform Woningnet Holland Rijnland. J e komt hier niet zomaar voor in aanmerking. de gemiddelde wachttijd op een huurwoning bedraagt 7 jaar. 

De huurprijzen in Leiden zijn hoog..... Deze behoren tot de hoogste van Nederland. De gemiddelde vrije sector huurprijs is het afgelopen jaar met ruim 5,2% gestegen. Om een huurwoning in de vrije sector te vinden, kun je  het beste wenden tot een verhuurmakelaar. Uiteraard kom je dan bij de verhuurmakelaars van Domica terecht. domica heeft een kantoor in hartje Leiden aan de Langebrug 85 waar eigenaresse Madelon van der Hoeven-Wolf en haar medewerkers, woningzoekenden in Leiden het grootste aanbod aan huurwoningen in Leiden en omstreken kan aanbieden. Huurwoningen in Leiden die allemaal op korte termijn beschikbaar zijn en waar je geen 7 jaar voor op de wachtlijst hoeft te staan!

Domica Leiden

Langebrug 852311 TJLEIDEN
telefoonnummer: 071-8200378 E-mailadres: leiden@domica.nl