Vrijstaande woning verhuren in Hengelo

In Hengelo zijn een aantal grote bedrijven gevestigd. Deze roepen vaak de hulp in van expats die met u kennis naar Nederland komen om deze bedrijven verder te helpen. Zij komen van overal ter wereld en hebben huisvestiging nodig. Dat is de reden dat Domica Enschede veel vraag krijg van bedrijven die expats inhuren, om deze te huisvesten. Vaak zijn deze mensen op zoek naar riante, vrijstaande woningen die zijn voor meerdere jaren willen huren. Voor u dus een mogelijkheid om uw woning te verhuren. Er komt veel kijken bij het verhuren van uw woning; is de huurprijs de juiste? Is mijn kandidaat wel diegene die hij zegt dat hij is?

Hoe zit het met de diverse voorwaarden van verhuur? De VBO gecertificeerde Verhuurmakelaars van Domica Enschede weten altijd raad met dit soort vraagstukken. Of het nu gaat om de verhuur van een kamer in een kamerpand of over de verhuur van een vrijstaande woning op een groot perceel in Hengelo?

Van kamer tot Villa: de Makelaars van Domica Enschede staan voor u klaar in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en omgeving. Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan snel contact op en wij helpen