Woning verhuren aan Philips

Philips is een Nederlands elektronicaconcern. Het heeft zijn hoofdvestiging in Amsterdam, maar de wortels van het bedrijf liggen in Eindhoven. Het concern produceert onder andere consumentenelektronica, lampen, communicatie- en medische apparatuur. Philips is de oprichter en hoofdsponsor van voetbalclub PSV.

Woning verhuren aan Philips
Domica Eindhoven heeft met Philips wekelijks contact om zo hun vraag naar huurwoningen optimaal te kunnen bedienen. Wilt u uw huis verhuren aan Philips dan is het van belang dat uw woning aan een aantal criteria voldoet. Omdat Philips voornamelijk voor tijdelijke medewerkers huisvestiging zoekt willen ze dat alles voor de huisvestiging geregeld is. Zo wil Philips vaak nette gemeubileerde woningen en willen ze vaak dat het gas, water, elektra en internet in de huurprijs verrekend zit. Zo blijft voor Philips alles overzichtelijk en betalen ze 1 factuur voor elke woning. Domica Eindhoven zal (bij beheer) de latere verrekening doen voor het werkelijke verbruik van gas, water en elektra zodat u niet voor het extra verbruik opdraait. Omdat de medewerker van Philips zich voornamelijk op zijn werk wil richten wordt ook vaak de schoonmaak door Domica Eindhoven geregeld. Zo is de medewerker volledig voorzien en ben u als verhuurder zeker van een net onderhoudt van uw woning.

Woning verhuren aan Philips
Spreekt het verhuren van uw woning aan Philips u erg aan? Neem dan contact op met onze adviseur om te bespreken hoe u uw woning interessant maakt voor Philips en haar medewerkers. Kijk eens op www.Domica.nl voor alle gemeubileerde woning of neem voor meer informatie contact op met uw adviseur bij Domica Eindhoven. Telefoonnummer 040-7820040.