Domica

49 Eigenschaften haben in der letzten vermietet 30 Tage.

Zutphensestraatweg, 6955 AD Ellecom

Zutphensestraatweg, 6955 AD Ellecom
420,- € /m.

Übersicht

Wij mogen een grote kamer aanbieden op de eerste verdieping van een prachtig karakteristiek heren huis. De woning heeft diverse kamers varierend in grootte. Alle kamers beschikken over een eigen keukenblok. De woning heeft diverse toiletten op de verdiepingen en rondom de badkamer. Verder zijn er meerdere douches aanwezig. Als laatste zijn er diverse mogelijkheden voor opslag, is er een gezamenlij... Mehr Informationen

Eckdaten

Angebot
Referenznummer DAR02430
Preis 420,- € pro monat
Kaution 420,- €
Servicekosten 85,- €
Gepolstert Ja
Gepolstert Gepolstert
Übergabe Auf Anfrage
Übergabe ab Donnerstag, 1. Juni 2017
Bau
Immobilienart Wohnung, Studentenzimmer
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1920
Flächen
Grundstück 24 m²
Nutzfläche 24 m²
Brutto-Rauminhalt 70 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 1

Beschreibung

Wij mogen een grote kamer aanbieden op de eerste verdieping van een prachtig karakteristiek heren huis. De woning heeft diverse kamers varierend in grootte. Alle kamers beschikken over een eigen keukenblok. De woning heeft diverse toiletten op de verdiepingen en rondom de badkamer. Verder zijn er meerdere douches aanwezig. Als laatste zijn er diverse mogelijkheden voor opslag, is er een gezamenlijke tuin en groot dakterras.

Het betreft hier kamer I met een oppervlakte van circa 24m2.

Bijzonderheden omgeving:
Intercitystation Dieren op 2,7 km afstand
Uitgebreide winkelvoorzieningen (Calluna, Dieren) op 2,6 km afstand
Het centrum Arnhem (18 min.) en Zutphen (18 min.) zijn ook per auto probleemloos te bereiken is.

Omgeving: Ellecom is een sfeervol en centraal gelegen dorp met een eigen kruidenier, postagentschap en een basisschool. Het gemoedelijke en schilderachtige karakter wordt mede versterkt door de aangrenzende natuur van het Nationaal Park Veluwezoom en het gevarieerde IJssellandschap. Het dorp Dieren ligt op steenworp afstand en beschikt over zeer uitgebreide winkelmogelijkheden (en een NS-intercitystation. Rijkswegen en overige voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid.

Social