Huurwoning in Eindhoven

Op zoek naar een huurwoning in Eindhoven? Neem contact op met Domica Eindhoven gevestigd aan de Hoogstraat 10. Wij bieden naast huurwoning(en) in Eindhoven ook vele huurwoning(en) aan in de randgemeentes. Om u nieuwe huurwoning te vinden is het belangrijk om goed advies te krijgen over het aanbod en de stad Eindhoven. Dit vindt u bij Domica Eindhoven. Mocht u de juiste huurwoning in Eindhoven op dit moment niet kunnen vinden? Schrijf dan in via www.Domica.nl en u wordt automatisch op de hoogte gehouden en onze adviseurs zullen actief mee helpen zoeken. Zo vindt u altijd uw huurwoning in Eindhoven.

Eindhoven
Eindhoven telt meer dan 140 rijksmonumenten, waaronder een groot aantal historische bouwwerken. Het gebied de Bergen is een Eindhovense wijk die nog in zijn oude staat is, maar ook op andere plaatsen in de stad zijn bezienswaardige historische panden te bezoeken. Met name de industriële revolutie, die aanvankelijk door textiel-, sigaren- en luciferfabrieken, en later voornamelijk door Philips, in de stad teweeg is gebracht, is de moeite van het verdiepen waard. Andere hoogtepunten zijn de Catharinakerk (1867) en de Heilig Hart of Paterskerk (1898).

Huurwoning in Eindhoven
 
Zo veel aanbod op de huurmarkt, maakt een juiste keuze moeilijk om te maken. Hier komt Domica Eindhoven om de hoek kijken. Als beste bemiddelingskantoor van Eindhoven en omgeving, en onze jaren lange ervaring heeft ervoor gezorgd dat75% van onze relaties binnen 1 maand een geschikte huurwoning in Eindhoven vindt. Heeft u interesse in een huurwoning in Eindhoven of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze enthousiaste medewerkers 040-7820040. Onze vestiging in Eindhoven is geopend op werkdagen tussen 9:30 en 18:30. Mocht u een huurwoning buiten onze kantoortijden willen bezichtiging is dit ook mogelijk.