Woning verhuren aan de Universiteit Twente

Domica Enschede heeft met de Universiteit Twente (UT) wekelijks contact om zo hun vraag naar huurwoningen optimaal te kunnen bedienen. Wilt u uw huis verhuren aan de UT dan is het van belang dat uw woning aan een aantal criteria voldoet. Omdat de UT voornamelijk voor tijdelijke medewerkers huisvestiging zoekt willen ze dat alles voor de huisvestiging geregeld is. Zo wil de UT vaak nette gemeubileerde woningen en willen ze vaak dat het gas, water, elektra en internet in de huurprijs verrekend zit. Domica Enschede zal (bij beheer) de latere verrekening doen voor het werkelijke verbruik van gas, water en elektra zodat u niet voor het extra verbruik opdraait. Omdat de medewerker van de UT zich voornamelijk op zijn werk wil richten wordt ook vaak de schoonmaak door Domica Enschede geregeld. Zo is de medewerker volledig voorzien en ben u als verhuurder zeker van een net onderhoudt van uw woning. 

Universiteit Twente
De Universiteit Twente, of kortweg UT, is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de Overijsselse stad Enschede, Twente. Op dit moment heeft de UT zo'n 9000 studenten en 3300 mensen als wetenschappelijk personeel.

De universiteit ligt tussen Hengelo en Enschede op het voormalig landgoed Drienerlo aangrenzend aan de wijk Twekkelerveld. Het is de tweede en nog steeds de grootste campusuniversiteit van Nederland: stafwoningen, studentenwoningen, sport- en cultuurvoorzieningen, winkels en alle faculteitsgebouwen liggen allemaal op één terrein. Een derde campusuniversiteit werd in 1997opgericht in Utrecht: University College Utrecht.

De UT werkt samen met de andere technische universiteiten in Nederland via de 3TU-federatie.


Woning verhuren aan de UT
Bent u geïnteresseerd in verhuren aan de UT of andere bedrijven en bent u benieuwd of u woning hieraan voldoet? Neem dan contact met Domica Enschede. Wij zullen met u bespreken wat u het beste kunt doen om uw woning interessant te maken voor de UT. Vraag altijd de standaard inventarislijst op en de condities om te verhuren aan de UT. Neem voor meer informatie contact op met uw adviseur bij Domica Enschede. Telefoonnummer 053-7820500