Domica

28 properties have been leased in the last 30 days.

Domica benoemt Hans Sleeuwenhoek tot Directeur

Amersfoort, 15 maart 2017. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft per vandaag Dhr. Hans Sleeuwenhoek benoemt tot directeur van de besloten vennootschappen Domica en Vivenda Vastgoedmanagement.

Over Domica

Domica is de grootste verhuurmakelaar van Nederland. Naast het vinden van de juiste huurder, adviseert Domica hoe de verhuurder een maximaal rendement uit zijn onroerend goed haalt en leegstand wordt beperkt. Bovendien assisteert Domica bij het beheer. Hierdoor hoeft de verhuurder zich geen zorgen meer te maken over de administratieve en technische rompslomp rondom de verhuur van zijn pand(en). Hiervoor heeft Domica een gespecialiseerde onderneming genaamd Vivenda Vastgoedmanagement BV opgericht. Domica heeft op dit moment 21 vestigingen verspreid over heel Nederland die stuk voor stuk gerund worden door zelfstandige en enthousiaste ondernemers. Door de hechte samenwerking worden de landelijke faciliteiten en het uitgebreide netwerk, op lokaal niveau aangevuld met de regionale kennis van de lokale ondernemers.

Over Hans Sleeuwenhoek

Hans Sleeuwenhoek is D.G.A van GreyRoad Ventures, de in 2007 opgerichte investeringsmaatschappij van Hans Sleeuwenhoek Beheer BV met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten. Middels de gelieerde organisatie GreyHouse Capital is GreyRoad Ventures reeds aandeelhouder van Domica B.V.


Voor eventuele vragen m.b.t. dit persbericht neemt u contact op met

Domica


Oude Fabriekstraat 1
3812 NR Amersfoort
Nederland

E-mailadres:

info@domica.nl


============================ 

Social