Luxe woning huren Hengelo

Domica Enschede staat al lange tijd bekend als betrouwbare Verhuurmakelaar. Domica biedt een ruim aanbod van studio’s, appartementen, kamers en eengezinswoningen. Maar wist u dat wij ook de eigenaren in het hogere segment bedient? 
Onlangs nog heeft Domica Enschede de oplevering mogen doen van een zeer luxe woning in Markelo. Dit zijn de krenten uit de pap. In het aanbod van Domica Enschede vindt u bovendien een luxe penthouse, een ruime villa en fraaie appartementen. Ook hebben wij een ruime en luxe woonboerderij beschikbaar.

Hengelo is dé stad voor wonen en werken. Onder andere grote bedrijven als Thales, Siemens, Ziekenhuis Groep Twente zijn in Hengelo gevestigd. Dit biedt veel werkgelegenheid aan hoogopgeleide mensen. Deze markt kunnen wij uitstekend bedienen.
Kortom: ook voor het huren van een luxe woning in Hengelo of omgeving kunt u van ons op aan.
Beschikt u over een woning die u wilt verhuren aan een goede, betrouwbare kandidaat huurder, of bent u juist op zoek naar een woning in het hogere segment? Neem contact op met de Verhuurmakelaars van Domica Enschede en wij helpen u graag verder.