Verhuurrendement voor particuliere belegger

Als particuliere belegger wilt u een verstandige én veilige keuze maken bij het investeren van uw geld in vastgoed. De Verhuurmakelaars van franchiseorganisatie Domica kunnen putten uit tal van ervaringen met particulier beleggen in onroerend goed ten behoeve van de verhuur. Domica kent de Nederlandse verhuurmarkt als de beste en adviseert en begeleid u graag bij de aankoop van een beleggingsobject en de opvolgende verhuur: of het nou gaat om een studentenhuis, appartement of geheel complex, bij Domica bent u aan het juiste adres.

Tips van Domica voor particuliere beleggers

De meeste mensen zetten hun geld op een spaarrekening. In deze tijd is dat niet altijd even verstandig. Er zijn meer beleggingsmogelijkheden.  Het kiezen voor een investering in vastgoed is een hele verstandige en rendabele keuze. Op deze manier betaalt uw geld zich namelijk terug en profiteert u van een steeds stijgend rendement. Maar natuurlijk wilt u wel veilig beleggen. Als particuliere, kleine of middelgrote belegger kunt u ervoor kiezen om een huis aan te kopen en deze woning te verhuren aan studenten. U splitst de woning dan op in verschillende studentenkamers of studio’s. Het rendement van een studentenhuis ligt vaak erg hoog, maar wel bewerkelijk. Het rendement is tevens afhankelijk van de stad waarin u wilt gaan investeren. Over het algemeen is het aankopen en verhuren van een zelfstandig appartement voor een particuliere belegger ook verstandig en winstgevend.

Begeleiding door een expert

Als particuliere belegger kunt u veel baat hebben bij een persoonlijk en op maat gemaakt advies van een gespecialiseerde Domica verhuurmakelaar die de dynamische vastgoedmarkt in uw regio goed kent. Gaat u investeren in onroerend goed, dan begint u met zoeken naar een geschikte woning. Een lokale Domica makelaar, iemand die de plaats, de regio van uw keuze en de daarbij behorende vraag en aanbodmarkt goed kent, kan u daarbij helpen. De Domica verhuurmakelaar adviseert u over de buurt en de mogelijkheden van verhuur van de woning. Welke huurprijs kunt u vragen? Wat zijn de juridische mogelijkheden en beperkingen van het pand? Hoe vindt u gescreende huurders en wat is de beste manier van verhuren van dit object? Als particuliere belegger kunt u blind varen op de adviezen en de eerdere ervaringen van de verhuurmakelaar van Domica. Op die manier doet u alles volgens de regels én kunt ook u een hoog rendement behalen!

De Domica verhuurmakelaarkantoren zijn o.a. te vinden in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Leiden, Enschede, Eindhoven, Venlo, Tilburg, Roosendaal, Gorinchem, Dordrecht, Groningen, Zwolle en Hilversum.