Domica Rotterdam, de verhuurmakelaar voor expats

Er zijn in Nederland veel buitenlandse werknemers aanwezig. Deze komen vaak voor een x aantal maande naar Nederland en gaan vervolgens weer terug naar hun geboorteland. Om voor al deze personeelsleden een huurwoning te vinden en te huren is een lastige taak. Om kostbare tijd te besparen kunt u ons in armen nemen.

Domica Rotterdam is een verhuurmakelaar die opereert in Rotterdam en omstreken. Wij hebben in ons bestand veel verschillende huurwoningen. Zo bieden wij appartementen, woningen en studio’s te huur aan. U kunt er voor kiezen deze kaal, gestoffeerd-en of gemeubileerd te huren. Al deze woningen zijn van alle gemakken voorzien, zodat uw personeel er op een prettige manier kan wonen. 

Mocht u een woning op het oog hebben begeleidt Domica Rotterdam u verder met de bezichtigingen, de administratie en later ook met het huurcontract. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken. Staat uw woning er niet tussen? Dan kunnen wij een zoekopdracht voor u uitvoeren. Dan gaan wij de markt op, op zoek naar de woning die aan uw eisen voldoet en nemen we contact op mochten we een geschikte woning gevonden hebben. Niets gevonden? Dan betaalt u ook niks. Wij werken met een no cure, no pay beleid. U betaalt ons dus uitsluitend als er resultaat is geboekt.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons kantoor of maak een vrijblijvende afspraak om uw mogelijkheden te doorspreken.

Domica Rotterdam

010-2680024