Huurwoningen in Crooswijk en Kralingen bij Domica Rotterdam

Veel vraag naar huurwoningen in woonwijk Kralingen in Rotterdam.  Bel Domica Rotterdam voor het grootste huuraanbod in Kralingen. U bent op zoek naar een woning in Rotterdam maar wel buiten het centrum? Domica Rotterdam is actief in de gehele regio Rotterdam en omgeving. Zo hebben wij ook meerdere woningen en appartemeten te huur in Kralingen in ons aanbod.

Kralingen is een chique wijk in het oosten van Rotterdam. Je treft in deze authentieke woonwijk deftige villa’s en statige lanen met herenhuizen en mooi aangelegde tuinen. Het is de wijk van de goed verdienende Rotterdammer, er zijn echter ook zeer betaalbare woningen te vinden. Niet voor niets zijn er ook veel studenten van de Erasmus universiteit gehuisvest, wat zorgt voor levendigheid in het voor de rest zo rustige Kralingen. Aan de Oudedijk en Oostzeedijk zijn een aantal populaire bruine cafés  en restaurants te vinden. In de achtertuin van Kralingen vindt u het Kralingse bos, deze groene oase is een ware trekpleister voor iedereen die de stad af en toe wil ontvluchten voor wat frisse lucht en rust. Op zonnige dagen is het hier altijd gezellig en druk met leuke ijscobars, natuurliefhebbers genieten van een wandeling, zonliefhebbers liggen aan het strandje, kinderen spelen in de speeltuinen en de terrasjes zitten vol. 

Domica Rotterdam is zeer actief op de Rotterdamse huurwoningenmarkt en heeft al jaren ervaring in het snel en vakkundig huisvesten van zowel expats als particulieren. Door ons brede aanbod verspreidt door heel Rotterdam en omgeving kunt u bij ons voor elke soort huurwoning of appartement terecht. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan contact op zodat we uw mogelijkheden kunnen doorspreken.

T: 010-2680024
E: rotterdam@domica.nl