Uw woning in Breda snel en professioneel verhuren via Domica Breda

U heeft een woning, appartement, kamer of studio beschikbaar in Breda en wilt deze snel en professioneel verhuren via een betrouwbare verhuurmakelaar. Bij Domica Breda bent u aan het juiste adres.

Domica Breda is onderdeel van franchiseorganisatie Domica: als verhuurders profiteert u van een landelijk netwerk, ruime expertise en lokale bekendheid op de Bredase verhuurmarkt. 

De verhuurmakelaars van Domica Breda hebben veel vraag naar kamers, appartementen en huurwoningen in de regio Breda, Zundert, Oosterhout, Made, Raamsdonksveer en Etten Leur en informeren graag naar de verhuurmogelijkheden van uw vastgoed in deze Brabantse gemeenten. Domica Breda verhuurt dagelijks huurwoningen in Breda aan geselecteerde bedrijven, expats, particulieren en studenten van de Avans Hogeschool.

Domica Breda is specialist op gebied van verhuur en beheer va onroerend goed in Breda en omgeving en hanteert scherpe tarieven voor haar dienstverlening.  

Verhuur aan Expats in Breda

Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werken. Vaak worden ze uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of worden ze ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Expats genieten een hoog inkomen en een hoge opleiding. Het zijn betrouwbare huurder opzoek naar woningen in het duurdere segment. Een groot voordeel van expats is dat zij voor een aantal maanden of jaren in Breda verblijven. Na de huurperiode komt uw woning in Brabant vrij voor een nieuwe huurperiode, eigen bewoning of verkoop. Domica Breda verhuurt dagelijks woningen en appartementen aan Expats die o.a. werken voor bedrijven als Samsung, Toshiba, Stimorol, Scania, Alfa Laval, Texaco, Citi Group en General Motors.

Of u uw huurwoning via Domica Breda nu verhuurt aan Expats, studenten of particulieren, in alle gevallen zorgt Domica Breda voor een volledig gescreende huurder op gebied kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. De verhuurmakelaars van Domica Breda helpen u met het opstellen van een huurcontract en doen een inspectie voor en na de huurperiode. Tijdens de huurperiode assisteren wij u, via Vivenda-Vastgoedmanagement, graag bij het technisch en financiele beheer over uw nroerend goed. U komt achteraf niet voor verassingen te staan.

Wilt u vrijblijvend informatie aanvragen of uw woning in Breda direct te huur aanbieden via Domica Breda? Bel snel met een van onze verhuurmakelaars of stuur een e-mail naar breda@domica.nl