Woning of huis huren of verhuren in Ridderkerk? Bel Esther Dekker van Domica

Bent u op zoek naar een huurwoning in Ridderkerk? Dan kan Esther Dekker van Domica Rotterdam u van dienst zijn.
Domica is namelijk actief in de gehele regio Rijnmond, zo ook in Ridderkerk.
Woning huren in Ridderkerk:
Ridderkerk is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland en het ligt gelegen op het eiland IJsselmonde. Ridderkerk telt zo’n 27000 inwoners en behoort tot 1 van de BAR-gemeenten van de stadsregio Rotterdam. Er zijn in Ridderkerk verschillende soorten woningen, zo heb je moderne woonwijken maar ook oude karakteristieke woningen van voor de oorlog. Het wonen in Ridderkerk wordt zeer rustgevend ervaren, terwijl de verbinding met de grote stad goed is geregeld. Binnen no-time sta je in centrum van Rotterdam, door de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Ook is er genoeg recreatie in Ridderkerk, zo trekt het Waaltje velen sportvissers en toeristen. Het oude centrum staat vol met oude gebouwen, waarin de geschiedenis van Ridderkerk nog duidelijk aanwezig is. 
Domica, de verhuurmakelaar van Ridderkerk
Domica Rotterdam is al periodes lang toonaangevend op de  huurwoningenmarkt van Ridderkerk. Wij huisvesten onze klanten al jarenlang met succes op een vakkundige manier. Al de woningen uit ons aanbod in Ridderkerk zijn van alle gemakken voorzien.
Bent u benieuwd geworden wat Domica Rotterdam voor u kan betekenen? Twijfel dan niet en neem contact op met ons kantoor zodat we kunnen kijken wat uw mogelijkheden zijn.
T: 010-2980024
E: rotterdam@domica.nl

Woning verhuren in Ridderkerk ?
Bent u in het bezit van 1 of meerdere woningen in Ridderkerk? En heeft u interesse zaken te doen met de beste makelaar uit regio Rijnmond? Dan is Domica Rotterdam uw ideale zakenpartner.
Wij zijn een verhuurmakelaar die al jaren succesvol opereert in de regio Rotterdam. Onze klanten worden bij ons altijd snel en vakkundig gehuisvest. In ons aanbod zitten verschillende soorten woningen, het gaat hier van kleine studio’s tot grote woonvilla’s. 
Als u Domica in armen neemt weet u zeker dat het een succesvolle samenwerking zal worden. Wij beschikken over een kantoor in Rotterdam en van daar uit onderhouden wij al onze klantrelaties in Ridderkerk met een klein en gedreven team onder leiding van Esther Dekker Vastgoedspecialist :  http://woningverhurenrotterdam-blog.nl/over-mij
U heeft bij Domica Rotterdam de keus zelf uw huurder te kiezen. Ook worden alle huurders gescreend, dit houdt in dat de achtergrond volledig wordt nagetrokken. Mocht er een huurder gevonden zijn, stelt Domica Rotterdam een waterdicht huurcontract op. Dit is voor beide partijen een zekerheid dat ze niet voor onaangename verassingen komen te staan. Is er geen huurder gevonden? Dan betaalt u ook niks, Domica Rotterdam werkt namelijk met het zogeheten ‘no cure, no pay’ beleid. 
Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact op met Esther Dekker voor een vrijblijvende afspraak zodat we uw mogelijkheden kunnen doorspreken.
T: 010-2680024
E: rotterdam@domica.nl  
Voor meer informatie over verhuren van woonruimte: http://woningverhurenrotterdam-blog.nl