Franchiseorganisatie Domica is een betrouwbare, landelijk opererende verhuurmakelaar

Domica is Nederland's grootste verhuurmakelaar op gebied van aan en verhuur van onroerend goed van kamers, appartementen en huurwoningen door het hele land. Met 19 franchisenemers in Nederland en gemiddeld 800 direct beschikbare huurwoningen op de www.domica.nl website met ca. 100.000 bezoekers per maand, is Domica dé verhuurspecialist van Nederland.

Maar....makelaars zijn onbetrouwbare oplichters die veel te hoge prijzen voor hun diensten rekenen en alleen maar op hun eigen gewin uit zijn. Toch? Nou, natuurlijk zitten die cowboys er vast tussen, net als in elk vrij beroep. Makelaar is namelijk sinds 2001 een vrij beroep, iedereen mag zich dus makelaar noemen, maar grote partijen zoals verhuurmakelaar Domica zijn uiteraard professioneel en geheel op de hoogte van alle regels omtrent verhuur, verhuur is dan ook de corebusiness van onze verhuurmakelaars. Dit is ons inziens een specialisme; huurders en verhuurders willen immers dat alles goed geregeld is bij de aan- en verhuur van vastgoed, dat snappen wij bij Domica als geen ander.

Van belang bij de keuze van een goede verhuurmakelaar is behalve kennis van zaken over de verhuurmarkt, regelgeving, advies over rendement van uw vastgoed vooral ook dat het moet klikken tussen de verhuurmakelaar en jou! De Domica makelaars zijn bovendien aangesloten bij brancheorganisatie VBO ook een garantie voor betrouwbaarheid.

De verhuurmakelaars van Domica maken graag vrijblijvend kennis met huurders en verhuurders om met hen de mogelijkheden omtrent huur en verhuur te bespreken.