Door de economische groei heeft Domica Dordrecht grote vraag naar huurwoningen in regio Dordrecht

De verhuurmakelaars van Domica Dordrecht kunnen duidelijk merken dat de economie weer in de lift zit. “We worden overspoeld door aanvragen van huisvesting door met name Expats”, aldus een medewerker van dit bloeiende bedrijf.

Domica Dordrecht is een onderdeel van een landelijke keten van verhuurmakelaars die onlangs is uitgeroepen tot de top 3 van grootste verhuurders in Nederland. “Doordat wij onderdeel zijn van een landelijke franchiseketen spelen wij elkaar de bal toe. Dordrecht is een gewilde stad onder expats omdat het tussen Rotterdam en Breda in lig. Wij krijgen dus ook veel aanvragen vanuit onze collega Domica vestigingen toegespeeld” vertelt een van de verhuurmakelaars van Domica Dordrecht.

Door deze grote toestroom van expats zijn wij met spoed op zoek naar diverse soorten woonruimte in de regio Dordrecht. Wij zoeken woonruimte die gestoffeerd of gemeubileerd is. Domica Dordrecht heeft grote vraag naar huurwoningen in alle prijsklassen Het liefst zoeken we appartementen in het centrum, maar kwalitatieve woonruimte in wijken als Sterrenburg, Stadpolders, Dubbeldam en de Hoven zijn ook uitstekende mogelijkheden.

Uw woning verhuren via Domica Dordrecht biedt u enkele voordelen. Allereerst maakt u deel uit van een van de grootste makelaarsketen van Nederland. Dit betekent dat uw woning de meest grootste exposure krijgt die u zich kunt wensen. De website van Domica wordt maandelijks bezocht door bijna 100.000 mensen! Daarnaast is Domica Dordrecht lid van brancheorganisatie VBO, u bent dus verzekerd van de kwaliteit van een gerenommeerde branche vereniging.

Heeft u leegstand in Dordrecht en bent u op zoek naar een perfecte huurder voor uw huurwoning? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verhuurmakelaars van Domica Dordrecht. U bent ook van harte welkom aan ons kantoor aan Vest 167 in Dordrecht. Mailen kan ook via dordrecht@domica.nl 

Bij Domica Dordrecht voelt u zich thuis: Snel, professioneel en onbezorgd uw woning verhuren in Dordrecht!