Totaalverhuur van uw vastgoed in Hilversum via Domica

Domica Hilversum is uw partner voor het totale verhuurtraject!

Natuurlijk kunt u als verhuurder de huurder zelf begeleiden tijdens de gehele huurperiode, maar waarschijnlijk zit u daar helemaal niet op te wachten...

De verhuurmakelaars van Domica Hilversum kunnen u ondersteunen en het complete financiele en technische beheer gedurende de huurperiode uit handen nemen. Praktisch gezien betekent dit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de huurincasso, het technisch beheer en de algehele administratie rondom uw pand(en) in de regio Hilversum.

Domica Hilversum ziet er onder andere op toe dat de betalingen van de huurpenningen correct verlopen. Daarnaast worden onderhoudsvragen van de huurders aangenomen en daar waar nodig verholpen.

Kortom Domica Hilversum kan uw hele financiële – en technische administratie uit handen nemen. De vastgoedspecialisten van Domica Hilversum zijn ervaren in het beheren van woonruimten van alle formaten en  alle prijsklassen door heel Nederland.

Van een studentenkamer tot aan een kapitale villa, voor het management van elke woning kunt u bij hen terecht. Uw Domica verhuurmakelaar in Hilversm vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten van verhuur en beheer van uw vastgoed in Hilversum.