Domica: de grootste verhuurmakelaar van Nederland met het grootste woningaanbod

Domica is Nederlands, de grootste verhuurmakelaar op gebied van huur en verhuur van woonruimte. Domica heeft ca. 800 huurwoningen in portefeuille die direct of op korte termijn beschikbaar zijn!

Domica is een verhuurmakelaar die zich kenmerkt door zijn kennis van de huurmarkt en de lokale vraag en aanbod. Onze verhuurmakelaars werken klantgericht zijn flexibel; wij zijn niet voor niets de grootste van Nederland. Bij Domica voelt iedereen zich thuis!

Door de lokale kennis op gebied van woningverhuur en ons grote netwerk kunnen wij snel iets voor u betekenen. Deze specialisatie stelt ons in de gelegenheid om snel te kunnen schakelen tussen huurder en verhuurder.

Domica stelt zich sterk op voor persoonlijk contact en goed advies. Juist in de tijd van het internet, waarin communicatie snel en kortstondig is. We zijn u graag van dienst bij al uw huur- en verhuurtransacties .

Voor verhuurders die hun gemeubileerde appartement willen verhuren aan Expats biedt Domica u een uniek ontzorgings concept, De verhuurmakelaars van Domica informeren u graag.