Huur een gemeubileerde woning in Leiden bij verhuurmakelaar Domica Leiden

Je bent snel op zoek naar een leuke huurwoning in Leiden en je hebt geen zin in klussen, schilderen en het tillen van zware meubels?

Domica Leiden heeft de oplossing: via deze professionele verhuurmakelaar met het grootste woningaanbod aan kamers, appartement en huurwoningen in Leiden huur jij binnen 24 uur een gemeubileerde huurwoning in Leiden of omgeving!

Domica Leiden heeft tientallen gemeubileerde kamers, studio's, appartementen en woningen te huur in Leiden en de directe omgeving: zoals Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude.

 

De betrokken verhuurmakelaars van Domica Leiden vertellen je graag waarom Leiden de ideale stad is om in te wonen!

Leiden is een prachtige, historische stad met tal van mooie plekjes. Denk maar aan de ontelbare hofjes en prachtige grachten die door het centrum van Leiden lopen. Door de centrale ligging en uitstekende infrastructuur ben je zo op Schipho, in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Bovendien kun

je zo uitwaaien op het noordzee strand, dit ligt immers op korte afstand van Leiden!

 

Hebben we je enthousiast gemaakt over huren in Leiden? Bekijk het complete aanbod aan beschikbare huurwoningen in Leiden en omgeving op de website van makelaar Domica of kom gezellig langs op ons kantoor aan de Langebrug in Leiden en laat je informeren door onze verhuurspecialisten

 

De koffie staat voor je klaar, bij Domica Leiden voelt iedereen zich thuis!

Het kantoor van Domica Leiden is telefonisch bereikbaar via 0031(0)71 - 820 03 78 of per e-mail: leiden@domica.nl

 

Domica is onderdeel van Nederlands grootste verhuurmakelaar: Domica. Professionaliteit, snelheid, kennis van regelgeving en de lokale markt zijn de kernwaarden van Domica!