Domica

37 properties have been leased in the last 30 days.

Durgerdammerdijk, 1026 CD Amsterdam

Durgerdammerdijk, 1026 CD Amsterdam
€1,900 /mo

General

Altijd als eerste op de hoogte worden gebracht van ons nieuwe en actuele aanbod? Schrijf u in via www.domica.nl en ontvang automatisch per e-mail ons aanbod!

Genieten van de prachtige natuur en de rust maar toch zeer dichtbij Amsterdam centrum! Deze leuke woning beschikt over een zonnige tuin én een terras op het dijkniveau, maar dat is nog niet alles want aan de achterzijde heb je een schitt... More info

Features

Offer
Reference number DAM02729
Asking price €1,900 per month (upholstered)
Deposit €3,800
Status Rented
Acceptance Immediately
Obtainable from 02 August 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 110 m²
Effective area 110 m²
Content 330 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Garden available Yes

Description

Altijd als eerste op de hoogte worden gebracht van ons nieuwe en actuele aanbod? Schrijf u in via www.domica.nl en ontvang automatisch per e-mail ons aanbod!

Genieten van de prachtige natuur en de rust maar toch zeer dichtbij Amsterdam centrum! Deze leuke woning beschikt over een zonnige tuin én een terras op het dijkniveau, maar dat is nog niet alles want aan de achterzijde heb je een schitterend uitzicht over een beschermd weidevogelgebied en aan de voorzijde droom je weg bij het IJsselmeer.

Souterrain
In de woonkamer is een trap welke toegang geeft naar het souterrain. Op de overloop is een berging, het toilet met fonteintje en de badkamer, aan de voorzijde een geweldige wasruimte/bijkeuken.

De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleur en voorzien van een wastafel, een raam voor de nodige ventilatie en een fijne inloopdouche. Aan de voorzijde is een ruime berging. Hier is een wastafel, de CV opstelling en de witgoed aansluitingen.

De royale masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en grenst aan de tuin. Er is hier gekozen voor een fraaie donkere vloertegel. In combinatie met de lichte wanden is het geheel mooi en modern. Er is veel ruimte, je kunt hier een groot bed, een kledingkast en een leuk zitje plaatsen. Een brede rij ramen met openslaande tuindeuren zorgen voor veel daglicht. In de zomer een heerlijk koele ruimte, in de winter een goed verwarmde ruimte.

Begane grond
In de hal is de meterkast en als je doorloopt kom je in de sfeervolle leefruimte. Koken en lekker eten kan aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft een L-opstelling en biedt veel opbergruimte. Ook is er voldoende werkblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, een afzuigsysteem en een combi oven/magnetron. In het midden is een open trap naar de bovenverdieping. Aan de achterzijde is het zitgedeelte met toegang tot het terras. Vrij uitzicht over de weilanden op de toren van Ransdorp. Door de levendige natuur heb je elke dag een ander schilderij.

Eerste verdieping
Op deze woonlaag zijn twee slaapkamers gelegen. De kamer aan de voorzijde is voorzien van een dakraam. De slaapkamer aan de achterzijde heeft aan beide kanten dakkapellen en is voorzien van een wastafel. Beide kamers zijn tot in de puntjes afgewerkt.

Tuin
Deze gezellige achtertuin is gelegen op noordoosten. De tuin is deels bestraat en deels versiert met leuke bloemen en planten. Net als op het terras kun je ook hier enorm genieten van het uitzicht. Achter in de tuin is een houten berging en er is een trap welke toegang geeft naar het terras.

Locatie
De woning is gelegen op een prachtige locatie en met landerijen omringt waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Er is een Landmarkt aan de Schellingwouderdijk en een basisschool in Ransdorp. Sport en ontspanning tref je centraal in het dorp rondom de voetbalvereniging en er zijn veel dorpsactiviteiten. In de zomer kun je fijn ontspannen aan het strandje van Durgerdam en afkoelen in het IJsselmeer.

Bijzonderheden
-De woning is in 2010 volledig gerenoveerd
-Rijksmonument
-Beschermd dorpsgezicht

-De maandelijkse huurprijs bedraagt: € 1.900,- excl. p.m.
-De borg bedraagt: € 3.800,-
-De woning is beschikbaar per medio augustus 2017
-Contractduur in overleg, maximaal 24 maanden
-Gunning van de eigenaar voorbehouden.

De documentatie en informatie wij graag ontvangen van een kandidaat huurder, om deze aan te kunnen dragen bij de verhuurder:

-NAW-gegevens
-E-mailadres
-Telefoonnummer
-Kopie paspoort(en)
-Kopie arbeidsovereenkomst(en)
-Laatste twee salarisstroken
-Betaalbewijs van ontvangst salaris op bankrekening(en)
-Kopie bankpas van de rekening waarop het salaris ontvangen wordt

Voor meer informatie of wenst u deze woonruimte te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met Domica Amsterdam via 020-6391149 of amsterdam@domica.nl.

Social