Domica

20 properties have been leased in the last 30 days.

Grotestraat, 5151 BK Drunen

Grotestraat, 5151 BK Drunen
€1,295 /mo

General

Heerlijk ruime en lichte nieuwbouw woning gelegen in het centrum van Drunen met onder andere een supermarkt op loopafstand.

Het complex is geheel nieuw, en de eerste appartementen zijn nu opgeleverd. Het appartement is voorzien van zeer grote raampartijen aan de voor- en achterkant. Door het hoge puntdak heeft het appartement een unieke uitstraling. De woonkamer is zeer ruim en heeft dubbele gl... More info

Features

Offer
Reference number DDB01905
Price €1,295 per month
Deposit €1,295
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Obtainable from 17 May 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction New estate
Construction period 2017
Surfaces and content
Plot size 75 m²
Effective area 75 m²
Content 205 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Has an elevator Yes

Description

Heerlijk ruime en lichte nieuwbouw woning gelegen in het centrum van Drunen met onder andere een supermarkt op loopafstand.

Het complex is geheel nieuw, en de eerste appartementen zijn nu opgeleverd. Het appartement is voorzien van zeer grote raampartijen aan de voor- en achterkant. Door het hoge puntdak heeft het appartement een unieke uitstraling. De woonkamer is zeer ruim en heeft dubbele glazen deuren die naar binnen openen. De open keuken is voorzien van ingebouwde apparatuur zoals een grote koelkast, aparte vriezer, vaatwasser en kookplaat.

Aan de achterzijde van de woning vind u 2 slaapkamers, beide voorzien van een geheel glazen wand zoals in de woonkamer met een deur die toegang geeft tot het royale terras.

De badkamer is voorzien van zwevend toilet, groot wasmeubel met spiegel en een douche. Naast de badkamer is ook een apart toilet gesitueerd.

Ook is er in de woning een aparte ruimte met daarin aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens is de cv-ketel daar gevestigd.

In het complex is een lift aanwezig. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd en de foto's zijn een indicatie van de beschikbare ruimte.

Heeft deze woning uw aandacht getrokken en wilt u graag bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor op 073-6128110 of denbosch@domica.nl.

Social